+ Отговаряне на тема
Страница 1 от 2 1 2 АктуализиранПоследняя
Показване на резултатите от 1 до 15 от 21
  1. Newbie

Съобщения
    12
    Благодари ()
    2
    Получено благодаря: 4 (осчетоводява: 3).
    Много ми учудване намерих на форума секцията РВД, или най-малко един клон, посветени на биещи. Отворих специално за търговци и инвеститорите, които нямат много опит в работа по Форекс, но има голямо желание да учат и да се практикуват, получаване на нова информация. Помолете опитни търговци и инвеститорите считат, condescending вас, които изглеждат познати и понякога Пийк в тази нишка за обучение на младите.

2. Newbie

Съобщения
    15
    Благодари ()
    0
    Получено благодаря: 2 (осчетоводява: 2).
    Тук е първият въпрос. Аз лично съм заинтересована в търговията със съветници. Необходимо за начинаещи и counselor, които купуват по-добре: всички консултативна връзка като стоката, или е пишете (програмисти запис в ред). При условие, че опитът на търговията "обработва" продължение на няколко месеца, които са вече налични.)) Тъй като биещи обикновено изпрати "обработва се" продадени.))

3. Newbie

Съобщения
    6
    Благодари ()
    3
    Получено благодаря: 0 (осчетоводява: 0).
    И ръкохватки, да се проведе демонстрация ви са търгували?

4. Newbie

Съобщения
    12
    Благодари ()
    2
    [Оферта = Eshwar; 160143] тук идва първия въпрос. Аз лично съм заинтересована в търговията със съветници. Необходимо за начинаещи и counselor, които купуват по-добре: всички консултативна връзка като стоката, или е пишете (програмисти запис в ред). При условие, че опитът на търговията "обработва" продължение на няколко месеца, които са вече налични.)) Тъй като биещи обикновено изпрати "обработва се" продадени.))[/QUOTE]

[Оферта = Vredinko; 160144] и ръкохватки, да се проведе демонстрация ви са търгували?[/QUOTE]
    Да, въпросът е възникнало на демонстрация или реална сметка сте търгували, най-малко mikrosčëte. Има много голяма разлика в психологията на търговски въздух (демо) и реално работят с реални пари. Ако вече имате опит на тази работа, са разработили някои стратегия съветник, който повече не са необходими. Успешно (добре, сравнително добрероботи имат две категории). Повечето биещи, дори и без опит в управлението на демо, взема готови съветници и известно време те търгуват. Но готовност да отговори, е съветник на световните пазарни промени и документи, рано или късно и в повечето случаи неочаквано-доведена до 3-4 % за седмица и всички изведнъж всичко свърши. Особено това грях всеки свободно graali тип Ilanov и иже с тях въз основа на Мартин. И хора с богат опит в пазара на, както и собствените си стратегия, работи върху историята и реалността, или напишете консултантът или са Мозъци. С този опит, те могат да почиват гарантирано, че техните стратегия съветник не sol′ët всичко в първата седмица и всички внезапни промени в пазара или влиянието на новини те могат лесно настроите ръчно.

5. 2 потребители казват, Благодаря ви за състоянието на за този полезен пост:

Врединко (30.01.2012), Татьяна Ивановна (27.01.2012)

6. Newbie

Съобщения
    15
    Благодари ()
    0
    На цент... продължи до suûs′. По този начин не е необходимо Съветникът? Или искате ли да запис на заповед да не се рискове с готов? Обединяване, не искам да.
    [Оферта = статус; 160151] на всякакви промени в пазара на или влиянието на новини, те лесно да настроите ръчно.[/QUOTE]
    Тук тогава е друг въпрос: търговията на новините, newbie не е Свети? Никога не би мисълта, че новини ще влияят на работата на съветника.

7. Newbie

Съобщения
    6
    Благодари ()
    3
    [оферта = "; 160152" Eshwar] търговията на новините, newbie не е Свети?[/quote]

По принцип, Свети))) вашата работа с новини ще се определя от вашия превозно средство. Ако търгувате intradej, unaccounted-for частици новини може да показвате знака (бих препоръчал стъпалото на kratkosroke).
    [оферта = "; 160152" Eshwar] новини могат да повлияят на работата на консултантът [/quote]
    Добре освен ако транзакции затваряне в случай на внезапна цена движение срещу това е, както аз разбирам, че

8. Newbie

Съобщения
    6
    Благодари ()
    2
    Получено благодаря: 1 (осчетоводява: 1).
    И аз имам въпрос, каква валута кръстосате newbie, е по-добре да започне работа?

9. Отделно съобщение # 8
    Newbie

Съобщения
    6
    Благодари ()
    3
    Честно е по-лесно да съветва какво не работи. Например, общоприетите "комплекс" чифт: GBP/USD, USD/JPY. За да изберете валутна двойка, аз препоръчвам poanalizirovat′ графика тази двойка по различни времеви рамки и оценка на естеството на движението и променливост годни ви превозно средство (или най-малко предпочитанията и особености на природата).

10. Newbie

Съобщения
    15
    Благодари ()
    0
    [Оферта = Vredinko; 160156] по принцип, Свети))) вашата работа с новини ще се определя от вашия превозно средство. Ако търгувате intradej, unaccounted-for частици новини може да показвате знака (бих препоръчал стъпалото на kratkosroke).
    [/QUOTE]
    Е "да". Търговски intradej новини, аз не се препоръчва, защото това е доходните.
    [Оферта = Vredinko; 160156]
    Добре освен ако транзакции затваряне в случай на внезапна цена движение срещу това е, както аз разбирам, че [/quote]
    И ако ръце, за да затворите загуба сделка?

[Оферта] Татяна Ивановна
    И аз имам въпрос, каква валута кръстосате newbie, е по-добре да започне работа?

[/QUOTE]
    Най-популярните EUR/USD, той е е даден като пример в литературата... лично, мога да намеря тези примери е трудно да съответства на останалите двойки, те се държи различно.

11. 1 потребител казва благодаря ти, Eshwar за този полезен пост:

12. Newbie

Съобщения
    6
    Благодари ()
    3
    [оферта = ";" 160159 Eshwar] и ако ръце, за да затворите загуба сделка?[/quote]
    Разбира се, може и трябва да бъде. особено ако достигнат slumps, където мм прави затворете сделката. Shopper за въздействие на новините на работата на съветника.

13. Newbie

Съобщения
    12
    Благодари ()
    2
    [Оферта = Татяна Ивановна; 160157] и Имам въпрос, каква валута кръстосате newbie, е по-добре да започне работа?[/QUOTE]
    При някои обстоятелства най-добри резултати носи един чифт, всякакви други. Всичко зависи от вашите Форекс Трейдинг стратегия. Напразно са заговор за intradej. И начинаещ активно да pipsovat′, просто изберете предсказуеми двойки с висока амплитудата на движение на цените. GBP/USD-големи амплитуда, както и нейното поведение често не съответства на резултатите от технически анализ, претеглена средносрочна стратегия, той не е подходящ за pipsovki просто право. CHF/JPY-така непредсказуемо двойка, което може да се използва само за pipsovki. EUR/CHF-често листа в твърда, можете да изчакате месеца, тенденцията и остава само pipsovat′. за други двойки да изберете стратегии на базата на това как технически анализ като прогнози. Най-предвидимите AUD/USD, NZD/USD, USD/CHF и USD/CAD. И тук е EUR/USD, аз ще препоръчва неопитни търговец твърде много клопки.

14. 1 потребител казва Благодаря ви, състоянието за този полезен пост:

Врединко (02.02.2012)

15. Newbie

Съобщения
    6
    Благодари ()
    2
    както разбирам, newbie е най-добре да започнете с кратко продажба?

16. Newbie

Съобщения
    4
    Благодари ()
    1
    Приятели посъветва до vnikaû в търговия, PAMM инвестира. Можете ли да пре ресурс за изучаване на PAMM система?

17. Newbie

Съобщения
    12
    Благодари ()
    2
    [Оферта = Дмитрий; 160214] приятели посъветва до vnikaû в търговия, PAMM инвестира. Можете ли да пре ресурс за изучаване на PAMM система? [/QUOTE]
    Обща информация за PAMM-система Официален сайт [URL = http:// "www.rvdmarkets.com/trust_management/pamm/"] [/url] РВД пазари. Има добър избор на подробни [URL = http:// "investfg.com/rus/articles"] статии за инвестиране в PAMM [/url]-акаунт и [URL = http:// "investfg.com/rus/articles/how-invest-on-rvdmarkets-ltd.html"] инструкции за отваряне на акаунт в РВД [/url].[ЦВЯТ = "сребро"]

[Размер = 1]----------в 11: 55 — — — — — — — — —-предишното съобщение е осчетоводен в 11: 42 — — — — — — — — — — [/ размер]

[/COLOR][Оферта = Татяна Ивановна; 160207], доколкото разбирам, newbie е най-добре да започнете с кратко продажба?[/QUOTE]
    Newbie е най-добре да започнете с четене на книги и статии за ФорексАко теорията сериозно, търговец трябва в определени количества, но след това практика в демо с обграден с PAMMami. [B] [/B], Дмитрий е доста отдясно-там е няма опит, инвестиране в PAMM-сметките и изследва поведението на обмен реални пари. И за kratkosroka-да, може би, по-добре започнете с intradeâ, ако е само да се работи на техническата страна на търговията, поредността на действията.

18. 1 потребител казва Благодаря ви, състоянието за този полезен пост:

Дмитрий (08.02.2012)

19. Newbie

Съобщения
    6
    Благодари ()
    2
    добре за книги и статии е разбираемо всеки ден, който посветят няколко часа. Е добра идея да архивирате на теорията.

Информация за тема

Потребители, разглеждане на тази тема

Преглед на тази тема: 1 (членове: 0, гостите: 1)

Етикети по тази тема

Вашите права

• Вие не можете създаване на нова тема
  • Вие не можете отговаряне на теми
  • Вие не можете по-бързо прикачени файлове
  • Вие не можете Редактиране на вашите публикации
Яндекс.Метрика