Защо не мога да изтегли история в терминала, както е описано в една от публикациите, той просто увисва или оставя само на факта, че има.
Направете указанията тук: отваряне на Mt4-оферти за сервиз изберете с архив внос преглед на файла unzipped, изтеглени от сайта на (поставяне с разделители запетаи)-обесен или OK, но им е необходимо не само котировки, които са били преди това.И времевата рамка оферти за продажба в М1 за дълъг период от време (и най-много те) в MT4 3-4 дни.
за да бъда честен аз съм не внасят някога така... Аз konvertiroval, използвайки скриптове, описани в друга нишка, изглежда... Копиране на csv файл в папката експерти/файлове и изпълнението на скрипта Dukasa. И тъй като правите това е възможно, които трябва да изчакате дълги до процедурата, защото огромни файла... Добре може би не запетая разделители и точка и запетая (обикновено за csv формат). Опитайте разделител за точка и запетая, в
Опитали го, не помогне.
Очевидно I напълно armless, както са опитвали и csv инструкции за изтегляне тук Правила за проектиране, разработване, тест, оценка и оптимизация на търговските системи на пазара на ФОРЕКС (ФОРЕКС) но също така и не е публикуван.![]()
Тук можете да откриете инструкции, I са действали само krivovataâ http://forum.rvdinvestmentgroup.com/forum-2-brokerskaya-kompaniya-rvd-Markets-Limited/thread-7093-Real-testirovanie-platformy-rvdtrader-4-a/PAGE-11.HTML#post152726
Има и още да прочете нишката, аз задава въпроси, аз също не ви... но бях просто истински спредове и не просто получават архив на оферти... но това е всичко, можете да направите... четене на there… Аз просто вчера над всички отново е съставено и имаш историята на лирата с 2007 година
Всичко вие виждате, нека сами завърши първи почти изрядни изпълнението на технологията, самата
и получавате обобщени котировки
SebastianPerreira (20.12.2011)
и архивите са актуализирани реални връзки в първата публикация"до тази седмица "?
е никого тук?
Моля представя една нормална история с РВД за всички двойки. Най-малко една минута.
Преглед на тази тема: 1 (членове: 0, гостите: 1)