() Обединяване в още по-лесно, примери непознат съветник на популярни)
() Обединяване в още по-лесно, примери непознат съветник на популярни)
добре, ако сте директно върху реалната vešaeš′ ужасно, това е проблемът)))))
не въвеждайте повече) по преминете, толкова по-осъзнавам, че сте на земята, по-малка от една година)))
Аз просто се чудя, колко съветници, можете да смачка, преди да разберете как работят те и лоялност.
За "ужасно"-проблем. Можете да обедините и много touted съветник, ако той не отговаря TC.)) Или грешна?
Когато прославената?)))
Вие сте право vešaeš′ well-advertised?))
Да, някои от на Пентагона съветник, или от Бъфет, имам още да проверите не трябва да))
Да не, трябваше да гледате като увисва "" желязо"доказана,", "обработка". Дори тест с добра воля. И всички плавно в режим на изпитване. Но върху реалната връзката не обработи. Или TC не оправдава себе си. И след това собственика е представите: т. е, т.е., slivator (говори за нея е, между другото). И нов изглежда и отиде крек. Така че аз се чудя колко дълго можете да отидете и рязка рана)), не е по-лесно за просто поръчка.
Но Бъфет е хладен) Ržët, може би?)) Някак имам скрипт с групата ръж))
ИНТ) Ilan) Мартини moločniki, които са 1-2 месеца, нещо чували за Форекс)
Понякога не е добро за kodingu TSki, като например графични анализи, или търговия с незадължителни нива, том...
Наг и Наг.не завистта....
И аз мисля, че: калай. Добре, с Мартин, работа и Велики чичо и дори е. Въпреки това аз правя изобщо не интересно. Както и опции.
Въпреки това Моят скромна лице-не причина да говорите в тази нишка.))
Ако има някой друг, може би казват съветник добро рана да не харчите пари за Творчеството му.
крек вече създателят тази печалба, както и протестират му не толкова рентабилни vypendrivalsâ че той...в съседните клон представя на всички форуми postit....
Здравейте!
Може някой да помогне с този чудо. Аз бих го оценявам. Благодарим предварително.
indikator.RAR
Преглед на тази тема: 2 (членове: 0, гостите: 2)