Proč nemohu stáhnout historie v terminálu, jak je popsáno v jednom z míst, buď prostě přestane reagovat nebo ponechává pouze skutečnost, že se.
To zde stanovené pokyny: otevřít Mt4-servisních archiv import Přehled vyberte rozbaleny soubor stažen z webu (put oddělený čárkou)-oběšen nebo OK, ale oni potřebují pouze nabídky, které byly před které.A časového rámce zapotřebí uvozovky v M1 na dlouhou dobu (a ve většině) v MT4 3-4 dny.
Upřímně mě nejsou importovány tak... Jsem konvertiroval pomocí skriptů, popsané v jiných podprocesů zdá... Zkopírujte soubor csv v odborníci složky/soubory a spuštěním skriptu Dukasa. A protože to děláte, je možné, že nemusí čekat dlouho do postupu, protože obrovské soubor... No, možná ne čárkou oddělovače a středník (obvykle pro formát csv). Zkuste do oddělovač středník
To zkusil, nepomůže.
Zřejmě jsem úplně bez opěrek, jak se snažil a csv návod ke stažení zde Pravidla pro návrh, vývoj, zkoušení, hodnocení a optimalizaci obchodních systémů na trhu FOREX (FOREX) ale také není publikována.![]()
Zde jsou instrukce, že jednal pouze krivovataâ http://forum.rvdinvestmentgroup.com/forum-2-brokerskaya-Kompaniya-RVD-Markets-Limited/Thread-7093-Real-testirovanie-platformy-rvdtrader-4-a/Page-11.html#post152726
Je víc číst vlákno, klást otázky, já vás taky ne... Ale jsem byl jen skutečné rozložení a ne jednoduše uvozovky archiv... Ale to je vše, co můžete udělat... Přečtěte si tam… Jsem zrovna včera všude znovu má v a příběh o libra se v roce 2007
Vše vám vidět, natož dokončit první téměř bezchybný výkon technologie sama
a získat souhrnné nabídky
SebastianPerreira (20.12.2011)
Archivy a aktualizované reálné vazby v první post"až do tohoto týdne "?
je tu někdo?
Prosím předložte normální příběh s protokol RVD pro všechny páry. Alespoň na minutu.
Toto téma recenze: 1 (členů: 0, hosté: 1)