Γεια σου κόσμε!
Думаю, что информация, приведенная ниже, будет полезна очень многим.
Мои основные заработки в интернете. Вы много платите за обналичику электронных денег? Я, да. Точнее платил. Но я нашел более простой и дешевый способ.
Θα ανοίξει λογαριασμό με Payweb (είναι δωρεάν) και διέταξε τους χάρτη debitovuû, με την οποία έχω συντάξει μια πλήρη ισότιμος ανοικτής θαλάσσης λογαριασμού για μόνο $ 42! Τώρα σας πυροβολήσουν χρήματα σε κάθε ATM και πληρωμή είναι μόνο $ 2 για διαγραφή ανεξάρτητα από το μέγεθος.
Εδώ είναι ένα μικρό παράδειγμα, παίρνω όλα στο πεδίο γραφείο WebMoney. Ας υποθέσουμε ότι σας είναι οι πυροβολισμοί 200 $, κατ ' αρχάς, πρέπει να αλλάξω χρήματα επειδή σας δεν ήταν δυνατή η άρση του δολαρίου, και σε διάρκεια ηλεκτρονικού νομίσματος εναλλάκτη Τράπεζα δεν! Έχασα ήδη $ 5. Επόμενη, οθόνη, μια άλλη 12 $ σε συνδυασμό με εκτελεσθείσας μου $ 200, WebMoney αποσύρει μου 17 $! Το υψηλότερο ποσό, όσο υψηλότερη είναι η Επιτροπή. Αυτό είναι πιστεύω, ή 2 φορές πληρώνουν κάρτα vebmanâm ή σειρά και να αποσύρω χρήματα από ATM στη συνέχεια ποτέ για $ 2.
Можете считать это рекламой, но я реально пользуюсь картой и очень доволен.
Кому интересно https://payweb.com
----------Προστιθέμενης 22.02.2012 στο 16: 24 — — — — — — — — —-προηγούμενο μήνυμα καταχωρήθηκε 17.02.2012 11: 16 — — — — — — — — — —
Ο φίλος μου αποφάσισε να κάνει επίσης ένα λογαριασμό και η κάρτα να Payweb, ήταν είπε ότι τώρα αρκετά σαρώνει και επικυρωμένες αποβάθρες δεν είναι πια απαραίτητα. Πήγε στην τοποθεσία τους και μάλιστα!
Έλαβα μια επιστολή σχετικά με èlektronku, ότι υπήρξε μια αλλαγή στην τα τιμολόγια, "ως αποτέλεσμα του ετήσιου τέλους για τη χρήση των σκορ μειώθηκαν κατά 33% σε € 36 (αντί του $ 42 + $ 12 όπως και πριν)! Θα θέλαμε επίσης να επιστήσω την προσοχή σας ότι τώρα η Επιτροπή θα χρεωθούν χωρίς χρήματα Payweb και απευθείας από τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Εργαζόμαστε διαρκώς για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και ελπίζω ότι είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας!
----------Προστιθέμενης 05.04.2012 στις 13: 30 — — — — — — — — —-προηγούμενο μήνυμα καταχωρήθηκε 22.02.2012 17: 24 — — — — — — — — — —
Μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε χρήματα στους λογαριασμούς άλλων χρηστών Payweb. Ανεξάρτητα από τις ήταν σε ποιο βαθμό οι παραλήπτες των πληρωμών (σας τους φίλους, τους συγγενείς ή επιχειρηματικούς εταίρους), εάν έχουν ένα λογαριασμό, θα λάβουν χρήματα Payweb αμέσως. Εάν έχουν μια διεθνή χρεωστική κάρτα, άνοιξε με Payweb, τους να αποσύρω χρήματα σε κάθε ATM των του κόσμου που εργάζονται με Mastercard. Για να εκτελέσει μια μεταφορά είναι απαιτείται δικαιούχου Payweb Αναγνωριστικό αριθμό.
----------Προστιθέμενης 25.04.2012 στις 11: 56 — — — — — — — — —-προηγούμενο μήνυμα καταχωρήθηκε 05.04.2012 στις 13: 30 — — — — — — — — — —
Το Payweb πρόγραμμα αναφοράς, αυτό σημαίνει ότι Payweb θα σας καταβάλουμε πληρωμή μια Επιτροπή για οποιαδήποτε εσωτερική συναλλαγή, κάθε χρήστης συνδεθεί για να σας σύνδεση Payweb. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τα χρήματα για τη διάρκεια της δραστηριότητας του χρήστη είχε σύνδεση Payweb (προς το παρόν αποζημίωση είναι USD 0.05 ανά συναλλαγή).

LinkBack URL
Σχετικά με το LinkBacks
Απάντηση με την προσφορά