Γιατί δεν είναι δυνατό να κατεβάσω ιστορία του τερματικού σταθμού, όπως περιγράφεται σε μία από τις θέσεις, είτε απλώς σταματά να ανταποκρίνεται ή αφήνει μόνο το γεγονός ότι υπάρχουν.
Last edited by 4profit4 · 21.08.2011 στο 23: 03.
Κάνει τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ: Ανοίξτε έναν Mt4-υπηρεσία προσφορές για αρχειοθέτηση-εισαγωγής-επισκόπηση-επιλέξτε το αρχείο unzipped που λήφθηκε από την τοποθεσία (οριοθετημένο put κόμμα)-απαγχονίστηκαν ή στο κουμπί OK, αλλά χρειάζεται όχι μόνο τις τιμές που είχαν πριν από αυτό.Και το χρονικό πλαίσιο χρειάζονται εισαγωγικά της Μ1 για μεγάλο χρονικό διάστημα (και σε πιο τους) σε MT4 3-4 ημέρες.
για να είμαστε ειλικρινείς μου είμαι δεν εισάγονται ποτέ τόσο... Σας konvertiroval με δέσμες ενεργειών, η οποία περιγράφεται στο άλλο νήμα φαίνεται... Αντιγράψτε το αρχείο csv file στο φάκελο εμπειρογνωμόνων/αρχεία και εκτέλεση της δέσμης ενεργειών Dukasa. Και αφού κάνετε αυτό είναι δυνατόν, ότι πρέπει να περιμένουμε πολύ καιρό τη διαδικασία, διότι το τεράστιο αρχείο... Και ίσως δεν τα διαχωριστικά κόμματος και ερωτηματικό (συνήθως για μορφή csv). Δοκιμάστε ένα διαχωριστικό ερωτηματικό σε
Δοκιμάσει, δεν βοηθά.
Προφανώς εντελώς armless, όπως προσπάθησε και csv εδώ τις οδηγίες λήψης Κανόνες για το σχεδιασμό, ανάπτυξη, δοκιμή, αξιολόγηση και βελτιστοποίηση των εμπορικών συστημάτων στην αγορά FOREX (FOREX) αλλά επίσης δεν έχει δημοσιευθεί.![]()
Εδώ θα βρείτε τις οδηγίες ενήργησα μόνο krivovataâ http://forum.rvdinvestmentgroup.com/Forum-2-brokerskaya-kompaniya-rvd-Markets-Limited/thread-7093-Real-testirovanie-platformy-rvdtrader-4-a/page-11.html#post152726
Υπάρχει περισσότερο για να διαβάσετε το νήμα, ζητώ από ερωτήσεις, εγώ δεν σας... αλλά, ήταν μόνο πραγματική αναπτύγματα και όχι απλά να λάβετε προσφορές αρχειοθέτησης... αλλά είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε... Διαβάστε there… I μόλις χθες όλο και πάλι έχει γίνει και έχεις την ιστορία για τη λίρα με το έτος 2007
Όλοι σας δείτε, πόσο μάλλον ολοκληρωθεί πρώτη σχεδόν άψογη εκτέλεση τεχνολογίας
και να λάβετε συγκεντρωτικές τιμές
SebastianPerreira (20.12.2011)
και τα αρχεία είναι ενημερωμένες συνδέσεις πραγματικά στην πρώτη θέση"μέχρι αυτή την εβδομάδα ";
είναι κάποιος εδώ;
Παρακαλούμε να υποβάλει μια κανονική ιστορία με RVD για όλα τα ζευγάρια. Τουλάχιστον ένα λεπτό.
Αυτό το θέμα αξιολογήσεις: 2 (μέλη: 0, Επισκέπτες: 2)