Miks ma ei saa ajalugu terminali alla laadida, nagu on kirjeldatud ühes ametikohad, see lihtsalt hangub või jätab ainult asjaolu, et on olemas.
Tehke siin sätestatud juhiseid: avatud Mt4-teenuse pakkumiste arhiiv-impordi-ülevaade-Vali unzipped faili alla laadida saidilt (eraldatud put koma)-hanged või OK, kuid nad on vaja mitte üksnes pakkumisi, mis olid enne seda.Ja hindamisaruannete vaja pakkumiste M1-pika aja jooksul (ja kõige rohkem nad) MT4 3-4 päeva.
olgem ausad, et ma olen ei impordita kunagi nii... I kasutada skripte, teise tundub jutulõnga kirjeldatud konvertiroval... csv faili kopeerida kausta ekspertide/failides ja skripti Dukasa käivitamine. Ja kuna sa teed seda on võimalik, et vaja oodata kaua kuni menetluse, sest suur faili... Ning võib-olla ei ole koma eraldajad ja semikoolon (tavaliselt jaoks csv-vormingu puhul). Proovige panna semikoolonit eraldaja
Ta proovinud, ei aita.
Ilmselt ma täielikult armless, nagu proovinud ja CSV faili allalaadimiseks siia juhiseid Kujundus, arengu, katse, hindamine ja optimeerimine kauplemise süsteemide turul FOREX (FOREX) kuid ka ei avaldata.![]()
Siin on juhised, ma teinud ainult krivovataâ http://forum.rvdinvestmentgroup.com/forum-2-brokerskaya-kompaniya-RVD-markets-Limited/Thread-7093-real-testirovanie-platformy-rvdtrader-4-a/Page-11.html#post152726
Seal on rohkem lugeda lõim, küsimusi esitada, I didn't liiga, te... aga mul oli lihtsalt tegelikku levib ja mitte lihtsalt saada pakkumisi arhiivi... kuid see on kõik, saate seda teha... Loe there… I just eile kõik üle uuesti on teinud ja got lugu naela 2007 aasta
Kõik teil näha, rääkimata lõpetanud esimese peaaegu veatut täideviimise tehnoloogia iseenesest
ja saada koondatud noteeringud
SebastianPerreira (20.12.2011)
ja arhiivi on värskendatud tõelise lingid esimene postitus"kuni sel nädalal "?
kas keegi siin?
Esitada koos RVD Tavaline lugu kõik paaride puhul. Vähemalt üks minut.
Selles teemas antakse ülevaade: 1 (liikmete: 0, Külalisi: 1)