Kυik tervisliku!
On keegi nõustaja Iris FX.
Kohta link katse armee Forex rahu peaaegu poole aasta. Madal kasutusele võetud krediidi ja inimväärse saagis.
Ajakava:![]()
Kυik tervisliku!
On keegi nõustaja Iris FX.
Kohta link katse armee Forex rahu peaaegu poole aasta. Madal kasutusele võetud krediidi ja inimväärse saagis.
Ajakava:![]()
FeserSee on arutelu Dyk või otsing? Kui otsingu, asjakohane filiaali kirjutada, ja kui arutelu, tavaliselt arutelu lülitab topikpaster.
OK, mis tahes ühine allpool.
Paar: Euro
TF: strateegia 1 ja 2-H1, H4-3 strateegia.
Z.Y. Trek nõuab ravi.
Siin on lečennyj. Kuid soovite töötada Alpari mikro-Real Madrid. Saab keegi ütleb teile miks?
igor2 (24.05.2011), Это_не_медведь (27.05.2011)
VAKMul on FHDD MM demo versioon minu varunduse Works'i.
Mul on demo klassikaline Alpari ka ehitustöid. Ja siin on mikroorganismi ei soovi padla!![]()
Minu Tester kohta kirjutab 2011.04.30 16: 12: 03 2011.02.16 10: 27 IrisFx_EA EURUSD, H1: OrderSend tõrge 4107 ja 2011.04.30 16: 12: 03 2011.02.16 10: 27 IrisFx_EA EURUSD, H1: Lubamatu takeprofit OrderSend funktsiooni
Ütle mulle, mis võiks olla probleem?
Siin ma olen umbes sama!![]()
Tõenäoliselt on probleemiks ja aruandluse õigsuse. Selle Alpari oli nali, et asemel 4-NDA kümnend läks 8-n kassi. Võite proovida vδrvide väärtuste eelmääratletud muutujaid ja tegevused, mis hõlmavad hind (Küsi hind, pakkumise hind, (OrderOpenPrice () OrderStopLoss () OrderTakeProfit),...)
NormalizeToDouble (muutuja numbrit) jne.
By the way, muud DC juures Reale proovinud keegi on OWL käivitada?
Täname selgitus, kuid kuidas seda teha?
VAKvõi kui te mõistate või mukle progerov Otsingutaotlus. Ma ei teinud seni.
FeserMa olen sõnatu tõttu neli märki, samal ajal al′parâh 5 märki sekundis. Samuti ei olnud ühtegi käsitleb, ei saanudki, ma armastan dvižuhu, halli juuksed ja orgasm, nii loobus katse (ja Alpide ja insty)
Leidub sagedamini müüa Kakulisedja seal oli kandeid
Selles teemas antakse ülevaade: 1 (liikmete: 0, Külalisi: 1)