(A) on tundmatu nõustaja veelgi lihtsam, näiteks populaarne ühendatavad)
(A) on tundmatu nõustaja veelgi lihtsam, näiteks populaarne ühendatavad)
hästi, kui teie arvuti on otse jube tegelikku vešaeš′, mis on teie probleemi)))))
Ärge sisestage sügavam) ka kaugemale ulatuvate saate minna, mida rohkem ma mõistan, et sa oled kohapeal vähem kui aasta)))
Ma tea, kui palju te Särkeä enne teil mõista, kuidas need töötavad nõustajate ja lojaalsust.
Kohta "kohutav"-küsimus. Saate ühendada ja palju touted nõustaja, kui ta ei vasta TC.)) Või vale?
Kui selle kiitelty?)))
sa oled õige vešaeš′ well-advertised?))
Mõned Pentagoni nõustaja Jah, või Buffett, mul on veel testimiseks ära sain))
Jah ei, tuli vaadata nii hanguda "" raud"tõestanud,", "töö". Isegi katse heas usus. Ja see kõik sujuvalt katse režiimis. Kuid tegelikku linki ei töödelda. Või TC ise seda õigustab. Ja seejärel omanik oli rahulolematu: see tähendab, et slivator (rääkides tema oli, muide). Ja uus ilme ja läks kräkkida. Nii et ma ei tea kui kaua te minna ja hack)) ei ole lihtsalt, et lihtsam.
Kuid Buffett on lahe) Ržët, võib-olla?)) Kuidagi mul skripti koos bändi rukis))
TIN) Ilan) Martini moločniki, mis on 1-2 kuu midagi kuulnud Forex)
Mõnikord ei ole hea, kodingu TSki, nagu näiteks graafilise analüüside või kaubanduse vabatahtlik tasemele, maht...
Nag ja NAG.envy....
Ja ma arvan, et: tina. Noh, Martin, töö ja suur onu, ja isegi on. Siiski, ma ei ole üldse huvitav. Samuti suvandid.
Siiski tagasihoidlik isik-ega põhjust selle lõime rääkida.))
Kui seal on keegi teine, võib-olla öelda nõustaja parem hack kulutama raha ei ole tema kirjalikult.
crack juba selle kasumi maker ja protesti tema nii kasumit vypendrivalsâ et ta...reklaamib naabruses filiaali kohta kõik foorumid postit....
Tere!
Keegi abiks käesoleva IME. Ma hindan seda. Tänan teid eelnevalt.
indikator.rar
Selles teemas antakse ülevaade: 3 (liikmete: 0, Külalisi: 3)