+ A témakör válasz
1. Oldal 2 1 2 FrissítveПоследняя
Eredmények 1-15 21 mutató
  1. Külön üzenet # 1
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    12.12.2011
    Cím
    Itt és most
    Üzenetek
    12
    Megköszönte (a)
    2
    Köszönet kapott: 4 (álláshelyek: 3).
    Nagy meglepetésemre megállapította, a fórum szakaszon RVD, vagy legalább egy fióktelep szentelt a newbies. A megnyitott a kifejezetten a Forex kereskedők és befektetők, akiknek nincs sok tapasztalat-ban munkát, de egy nagy vágy tanulására és gyakorlására, szerzés új információ. Kérje meg a tapasztalt kereskedők és a befektetők megvizsgálja, condescending Önnek, hogy úgy tűnik, általánosak, és néha ez a szál a peek nevelés a fiatalok.

2. Külön üzenet # 2
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    29.12.2011
    Üzenetek
    15
    Megköszönte (a)
    0
    Köszönet kapott: 2 (álláshelyek: 2).
    Itt van a első kérdés. Én személy vagyok érdekelt, a kereskedelmi tanácsadók. A kezdő és a tanácsadó, aki, felvásárolt jobb szempontjából lényeges: jó, minden advise vagy írtál (a programozók sorrendben írni). Feltéve, hogy kereskedelmi tapasztalat "kezeli" már elérhető több hónapig.)) Mert newbies általában küld "kezel" értékesített.))

3. Külön üzenet # 3
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    13.12.2011
    Üzenetek
    6
    Megköszönte (a)
    3
    Köszönet kapott: 0 (álláshelyek: 0).
    És kezeli, hogy demo értékesített rendelkeznek?

4. Külön üzenet # 4
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    12.12.2011
    Cím
    Itt és most
    Üzenetek
    12
    Megköszönte (a)
    2
    Цитата Üzenete Eshwar Посмотреть сообщение
    Itt van a első kérdés. Én személy vagyok érdekelt, a kereskedelmi tanácsadók. A kezdő és a tanácsadó, aki, felvásárolt jobb szempontjából lényeges: jó, minden advise vagy írtál (a programozók sorrendben írni). Feltéve, hogy kereskedelmi tapasztalat "kezeli" már elérhető több hónapig.)) Mert newbies általában küld "kezel" értékesített.))
    Цитата Üzenete Врединко Посмотреть сообщение
    És kezeli, hogy demo értékesített rendelkeznek?
    Igen, a kérdés merült fel a demo vagy valódi számla ön forgalmazott, legalább mikrosčëte. Nagyon nagy különbség van a pszichológia, kereskedelmi légi (demo) és a valós az a valódi pénz dolgozik. Ha már van némi tapasztalata az ezt a munkát, fejlesztettek ki néhány stratégiai tanácsadó már nincs szükség. Sikeresen (jól, viszonylag jólRobotok volna két kategória). A demo a tapasztalat nélkül is a legtöbb newbies elkészített tanácsadók és a forgalmazott bizonyos idő. De kész válaszolni a globális piaci változások és a összevonása, előbb vagy utóbb, és a legtöbb esetben tanácsadója váratlanul-indítanak 3-4 %-os hetente és hirtelen mindent felett. Különösen a bűn minden szabad graali írja Ilanov és a Izhe alapuló Martin velük. És a piac és a saját stratégia kiterjedt tapasztalattal rendelkező ember dolgozott a történelem és a valóság, vagy írni a tanácsadó vagy agyvelő. Ezt a tapasztalatot azok pihenés bebiztosított hogy stratégia tanácsadójuk nem sol′ët mindent az első héten, és minden hirtelen megváltozik a piacon vagy hírek hatásának azok könnyűszerrel módosíthatja kézzel.

5. 2 felhasználó mondani, köszönöm részére ez hasznos felad állapota:

6. Külön üzenet # 5
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    29.12.2011
    Üzenetek
    15
    Megköszönte (a)
    0
    A cent... folytatni, amíg a suûs′. Tehát a tanácsadó nem kell? Vagy szeretné írni a rendelés nem veszi a kockázatok, a kész? Nem akarom, hogy katalógusegyesítési.
    Цитата Üzenete Status Посмотреть сообщение
    Ezen túlmenően a piacon vagy hírek hatásának hirtelen változásokról azok könnyűszerrel módosíthatja kézzel.
    Majd itt van egy másik ügy: a hírek, a newbie nincs süt a kereskedelmi? Soha nem gondolta volna, hogy hogy Hírek befolyásolják a szakértői tanácsadó munkáját.

7. Külön üzenet # 6
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    13.12.2011
    Üzenetek
    6
    Megköszönte (a)
    3
    a newbie Hírek kereskedelem nem süt?
    Elvben ragyog))) a munka Hírek a jármű határozza meg. Ha intradej vannak kereskedelmi, unaccounted-for részecskeméret-Hírek is megjelenítheti a karakter (azt ajánljuk a lábfej kratkosroke).
    Hírek befolyásolhatják a tanácsadói munka
    Jól, kivéve, ha a záró tranzakciók abban az esetben, ha ez ellentétes a hirtelen ár mozgalom, mint én értem

8. Külön üzenet # 7
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    29.12.2011
    Üzenetek
    6
    Megköszönte (a)
    2
    Köszönet kapott: 1 (álláshelyek: 1).
    És nekem van egy kérdés, milyen pénznemben párosítani a newbie, a legjobb munkájának megkezdésére?

9. Külön üzenet # 8
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    13.12.2011
    Üzenetek
    6
    Megköszönte (a)
    3
    Komolyan egyszerűbb tanácsadás, mi nem működik. Például a "bonyolult" általánosan elfogadott pár: GBP/USD, USD/JPY. Jelölje ki a valuta pár, azt javasoljuk, ezt a pár különböző időegységeket at poanalizirovat′ grafikus és értékelése mozgások jellegét, és a volatilitás illeszkedik a jármű (vagy legalább jellegét jellemzőit és a predilections).

10. Külön üzenet # 9
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    29.12.2011
    Üzenetek
    15
    Megköszönte (a)
    0
    Elvben ragyog))) a munka Hírek a jármű határozza meg. Ha intradej vannak kereskedelmi, unaccounted-for részecskeméret-Hírek is megjelenítheti a karakter (azt ajánljuk a lábfej kratkosroke).
    Azt, hogy igen. Én nem ajánlom, mert az nem jövedelmező Hírek-intradej kereskedelmi.
    Jól, kivéve, ha a záró tranzakciók abban az esetben, ha ez ellentétes a hirtelen ár mozgalom, mint én értem
    És ha veszteséges deal bezárásához kezét?

Tatjána Ivanovna
    És nekem van egy kérdés, milyen pénznemben párosítani a newbie, a legjobb munkájának megkezdésére?
    Legtöbb népszerű-EUR/USD, megadatik, példaként, szakirodalom... személyesen, én talál példákat, nehéz megegyeznek a más párok, eltérően viselkedik.

11. 1 felhasználó Köszönöm Eshwar részére ez hasznos felad mondja:

12. Külön üzenet # 10
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    13.12.2011
    Üzenetek
    6
    Megköszönte (a)
    3
    És ha veszteséges deal bezárásához kezét?
    Természetesen lehet és kell lennie. különösen, ha elérte a slumps, ahol az MM teszi, hogy közel az üzlet. A shopper-a hírek, a szakértői tanácsadó munkájára gyakorolt hatásával kapcsolatban.

13. Külön üzenet # 11
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    12.12.2011
    Cím
    Itt és most
    Üzenetek
    12
    Megköszönte (a)
    2
    Цитата Üzenete Татьяна Ивановна Посмотреть сообщение
    Bizonyos körülmények között a legjobb eredményt hozza egy pár, bármely egyéb. Mindent függ a forex kereskedési stratégia. Hiába van conspiring való intradej. És egy újonc is aktívan pipsovat′, egyszerűen válassza ki a kiszámítható párok magas amplitúdó ár mozgalom. GBP/USD-nagy amplitúdójú és viselkedése gyakran nem egyezik meg a technikai elemzés, egy súlyozott középtávú stratégia eredményei, nem alkalmas pipsovki csak jobb. CHF/JPY-így kiszámíthatatlan pár, amely csak pipsovki használható. Dúr EUR/CHF-gyakran levelek megvárhatja hónapon, trend és továbbra is csak pipsovat′. stratégiák kijelöléséhez más házaspárok alapján hogyan technikai elemzés, mint az előrejelzések. A legtöbb kiszámítható AUD/USD, NZD/USD, USD/CHF és USD/CAD. És itt van, EUR, USD, én nem ajánlom a tapasztalatlan kereskedő túl sok buktatókat.

14. 1 felhasználó állapot köszönöm ezt a hozzászólást hasznos mondja:

Врединко (02.02.2012)

15. Külön üzenet # 12
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    29.12.2011
    Üzenetek
    6
    Megköszönte (a)
    2
    amennyire én értem newbie legjobb-hoz elkezd-val egy rövid eladási?

16. Külön üzenet # 13
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    01.02.2012
    Cím
    Oroszország
    Üzenetek
    4
    Megköszönte (a)
    1
    Barátok értesítette, amíg vnikaû a Forex trading, PAMM való befektetés. Tudna ajánlani egy erőforrás a PAMM rendszer felfedezéséhez?

17. Külön üzenet # 14
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    12.12.2011
    Cím
    Itt és most
    Üzenetek
    12
    Megköszönte (a)
    2
    Цитата Üzenete Дмитрий Посмотреть сообщение
    Barátok értesítette, amíg vnikaû a Forex trading, PAMM való befektetés. Tudna ajánlani egy erőforrás a PAMM rendszer felfedezéséhez?
    PAMM-rendszer a hivatalos honlapja általános tájékoztatást RVD-piacok. Van egy jó részletes kiválasztása befektetés a PAMM kapcsolatos cikkek-fiók és elszámolási kimutatás megnyitásakor a RVD.

----------Hozzáadott 11: 55 — — — — — — — — —-előző üzenet hozzászóltál 11: 42 — — — — — — — — — —

Цитата Üzenete Татьяна Ивановна Посмотреть сообщение
    amennyire én értem newbie legjobb-hoz elkezd-val egy rövid eladási?
    Newbie a legjobb, indítsa el a könyvek és cikkek a Forex olvasásaHa az elmélet komolyan, kereskedő igényeinek meghatározott összegek, de majd a demó gyakorlat flanked-val PAMMami. Dmitry elég jobb-ott nem a befektetés a PAMM-számlák a tapasztalat, és exchange valódi pénz viselkedését vizsgálja. És körülbelül kratkosroka-igen, talán jobban kezdje a intradeâ, ha csak, hogy dolgozzanak ki a műveletsornak a kereskedelem műszaki oldalán.

18. 1 felhasználó állapot köszönöm ezt a hozzászólást hasznos mondja:

Дмитрий (08.02.2012)

19. Külön üzenet # 15
    Newbie
    Jó hírnév:
    0  = + 0 − 0

Regisztráció
    29.12.2011
    Üzenetek
    6
    Megköszönte (a)
    2
    Érthetõ jól kapcsolatos könyvek és cikkek minden nap, hogy forrásfájloktól néhány óra. Nem lenne jó ötlet, hogy készítsen biztonsági másolatot az elmélet.

A témakör tudnivalókat

Ez a témakör megtekintése felhasználók

Ez a témakör áttekinti: 1 (tagjai: 0, vendégek: 1)

Ez a témakör a címkék

Jogaid

• Ön can't új fórumtéma létrehozása
  • Ön can't témakörök válasz
  • Ön can't gyorsabb mellékletek
  • Ön can't a hozzászólások szerkesztése
Яндекс.Метрика