Helló világ!

Úgy gondolom, hogy az alábbi információkat számos hasznos lesz.

Én core jövedelem az interneten. Sok fizet obnaličiku elektronikus pénz? Én vagyok, igen. Jobb fizetés. De nem találtam, egyszerű és olcsó módja.

Számla (szabad) Payweb a megnyitott megrendelhető őket, és debitovuû-Térkép, amellyel már nyújtott teljes körű offshore fiók részére csak $ 42! Most Lődd le a pénz bármely ATM, és mert csak $ 2 törlésre, függetlenül attól, hogy az összeget fizetni.

Itt van egy kis példa, volt lövés, WebMoney mező hivatalban. Tegyük fel, én lövés volt a 200 $, először kell pénzt váltani, mert nem tudott emelje fel a a dollár, és a exchanger elektronikus valuta tanfolyamot nem banki! Nekem van már elveszett $ 5. A Megjelenítés következő, egy másik 12 párosul $ $ 200 megszolgált, WebMoney visszavonja az én 17 $! Minél magasabb összeg annál magasabb a Bizottság. Hogy hiszem, vagy 2-szer fizetni a vebmanâm vagy a rendelés kártya és félrehúz pénz, ATM, majd valaha részére $ 2.

Is veszi a hirdetési, de én igazán fog a kártyát, és nagyon elégedett.

Akárki érdekelt https://payweb.com

----------Hozzáadott 22.02.2012 16: 24 — — — — — — — — —-előző üzenet volt kifüggesztett 17.02.2012 11: 16 — — — — — — — — — —

A barátom úgy döntött, hogy is egy fiókot, és a kártya Payweb, mondta volt, most már elég vizsgál, és a egybefűzve-tárolók már nincs szükség. Elmentem a honlapján, és valóban!

Kaptam egy levelet a èlektronku, már a tarifák változása ", következtében az éves díja Pontszám 36 $ 33 %-kal csökkent (helyett a $ 42 + $ 12 mint korábban)! Mi is, mint a figyelmét, hogy a Bizottság most kerül felszámolásra nincs pénz Payweb és közvetlenül a bankszámlájáról. Folyamatosan dolgozunk a szolgáltatásaink jobbá, és remélem, hogy elégedett szolgáltatásunkat!

----------Hozzáadott 05.04.2012 13: 30 — — — — — — — — —-Előző üzenet volt kifüggesztett 22.02.2012 17: 24 — — — — — — — — — —

Alapok egyszerűen átviheti a számlák más felhasználók Payweb. Nem számít, milyen messze voltak a címzett kifizetések (a barátok, rokonok vagy üzleti partnerek), ha van egy fiókot, kapnak pénzt Payweb azonnal. Egy nemzetközi bankkártyával, nyitott Payweb, akkor azok bármely ATM Mastercard dolgozó világ pénzt visszavonhatja. Átutalás végrehajtás van a szükséges kedvezményezett Payweb azonosító szám.

---------- Добавлено 25.04.2012 в 11:56 ---------- Предыдущее сообщение было размещено 05.04.2012 в 13:30 ----------

У Payweb есть реферальная программа, это значит, что Payweb будет платить вам комиссионное вознаграждение за любую внутреннюю транзакцию каждого пользователя, зарегистрировавшегося в Payweb по вашей ссылке. Таким образом, вы получаете деньги в течение всего срока активности пользователя, пришедшего в Payweb по вашей ссылке (на данный момент сумма вознаграждения составляет USD 0.05 за транзакцию).