Miért nem töltse le a terminál előzmények, a hozzászólások egyikében leírt, azt csak lefagy vagy csak az tény, hogy hagyja.
Tegye az itt megállapított utasítások: nyissuk meg a faxolni fájl (vesszővel határolt put) webhelyről letöltött archív-behozatali-áttekintés-válasszon Mt4-szerviz ajánlatok-hanged vagy OK, de kell, nem csak az előtt, hogy voltak árajánlatok.És a időkereten szükséges ajánlatok M1 hosszú ideig (és a legtöbb azok) MT4, 3-4 nap.
hogy őszinte legyek vagyok nem importált valaha, így... Én úgy tűnik, a más szál leírt parancsfájlokkal konvertiroval... a csv-fájl szakértők/fájlok mappába másolja, és a Dukasa parancsfájl futtatásával. És mivel van csinálás ez lehetséges, hogy a szükség-hoz vár hosszú addig, amíg az eljárás, mert a fájl hatalmas... Hát talán nem a vessző elválasztójel, és pontosvesszővel (általában a csv formátum). Próbálja meg a betesz egy pontosvessző-elválasztó
Próbált ez, nem segít.
Nyilvánvalóan én teljesen karfák, mint a próbált és csv itt utasítások letöltése Tervezése, fejlesztése, vizsgálati, értékelési és Optimalizálási kereskedési rendszerek a piacon FOREX (FOREX) vonatkozó szabályok de még nem tették közzé.![]()
Itt van a oktatás cselekedett csak krivovataâ http://forum.rvdinvestmentgroup.com/forum-2-brokerskaya-kompaniya-RVD-markets-Limited/Thread-7093-Real-testirovanie-platformy-rvdtrader-4-a/page-11.html#post152726
Van még a szál olvasni, kérdez kérdések, túl nem, akkor... de csak a valódi oldalpárok volt, és nem egyszerűen kap az ajánlatok archív... de ez annyit tehetünk... olvassa el az ott... Én csak tegnap teljesen vége újra van megtett és kapott a történet a font, a 2007-es évre szóló
Minden Ön lásd, nemhogy a technológia maga első szinte hibátlan végrehajtás Befejezés
és összesített árfolyamok fogadása
SebastianPerreira (20.12.2011)
és az archívumok frissített valódi kapcsolatok első post"amíg ezen a héten "?
van akárki itt?
Kérjük, küldje el a szokásos történet RVD, minden házaspárok. Legalább egy percet.
Ez a témakör áttekinti: 1 (tagjai: 0, vendégek: 1)