שלום לך עולם!
אני חושב כי המידע הבא יהיה שימושי לרבים.
אזור הליבה הכנסות באינטרנט. רבים משלמים כסף אלקטרונית obnaličiku? אני כן. טוב יותר לשלם. אבל מצאתי דרך פשוטה וזולה.
פתחתי חשבון עם Payweb (הוא חינם) הורה מהם מפה debitovuû, שבה אני סיפקו מלאה fledged חשבון הסמוכים עבור רק $ 42! כעת ירו כסף כספומט כל ולשלם כי זהו רק $ 2 למחיקה להתחשב הכמות.
הנה דוגמא קטנה, צילמתי במשרד שדה WebMoney. נניח ואני צילמתי 200 $, ראשית, יש צורך להחליף כסף כי אני לא יכולתי להרים את הדולר, הקורס חילופי מטבע אלקטרונית לא בנק! איבדתי כבר 5 $. הצג הבא, אחר 12 $ ביחד עם מזוכה לי 200 דולר, WebMoney למשוך שלי 17 $! סכום גבוה יותר, גבוה יותר הנציבות. אשר הוא חושב, פי 2 לשלם כרטיס vebmanâm או סדר או למשוך כספים מ- ATM ואז אי פעם תמורת $2.
ניתן לקחת פרסומות, אבל אני באמת לוקח את הכרטיס ואת מרוצה מאוד.
מישהו מעוניין https://payweb.com
× × × שנוספו 22.02.2012 ב- 16: 24 — — — — — — — — —-ההודעה הקודמת פורסמה 17.02.2012 ב- 11: 16 — — — — — — — — — —
החבר שלי החליטה גם להפוך חשבון וכתובת כרטיס Payweb, נאמר לו כי כעת די סורק, אין עוד צורך באישור נוטריון הרציפים. הלכתי לאתר שלהם, באמת!
קיבלתי מכתב בèlektronku, אשר היה שינוי בתעריף, "של תשלום שנתי עבור השימוש של ציון בשיעור של 33% ל- $ 36 (במקום $ 42 + $ 12 כמו קודם)! אנו גם רוצים למשוך את תשומת לבכם כי כעת הנציבות יחויב אין כסף Payweb, ישירות מחשבון הבנק שלך. אנו פועלים כל העת לשפר את השירותים שלנו ומקווה כי אתה מרוצה השירות שלנו!
× × × שנוספו 05.04.2012 ב- 13: 30 — — — — — — — — —-ההודעה הקודמת פורסמה 22.02.2012 ב- 17: 24 — — — — — — — — — —
באפשרותך להעביר בקלות קרנות על חשבונות של משתמשים אחרים Payweb. לא משנה עד כמה היו הנמענים של תשלומים (חברים, קרובי משפחה או שותפים עסקיים), אם יש להם חשבון, הם יקבלו כסף Payweb באופן מיידי. אם יש להם תעודת חיוב בינלאומי, נפתח עם Payweb, הם מושכים כסף כספומט בכל העולם עובד מסטרקארד. כדי לבצע העברה הוא נדרש payee מספר מזהה Payweb.
× × × שנוספו 25.04.2012 ב- 11: 56 — — — — — — — — —-ההודעה הקודמת פורסמה 05.04.2012 ב- 13: 30 — — — — — — — — — —
Payweb תוכנית ההפניות, משמעות הדבר היא Payweb תשלם לך עמלה עבור כל הטרנזקציה הפנימית של כל משתמש מחובר לקישור שלך Payweb. בדרך זו באפשרותך להשיג הכסף עבור משך הזמן של הפעילות המשתמש היה קישור Payweb (כיום תשלום היא USD 0.05 בכל פעולה).

כתובת URL של LinkBack
אודות LinkBacks
תשובה עם הצעת מחיר