מדוע אין אפשרות להוריד היסטוריה בתחנה כפי שמתואר באחד ההצבות, הוא פשוט נתקע או משאיר רק את העובדה כי קיימים.
למען האמת אני לא ייבאתי אי פעם כל כך... אני konvertiroval באמצעות קבצי script, שמתואר את חוט נראה... העתק את קובץ csv בקבצי תיקיה המומחים/ו להריץ את הסקריפט Dukasa. מאחר שאתה עושה את זה הוא מסתמן כי צריך לחכות זמן רב עד בהליך מכיוון קובץ ענק... אולי גם לא פסיק המפרידים ולאחר נקודה-פסיק (בדרך כלל עבור תבנית csv). נסה מפריד פסיק מכניסים
ניסיתי את זה, לא עוזר.
כנראה אני armless לחלוטין, כפי ניסה ו- csv להוריד את ההוראות כאן כללים עבור עיצוב, פיתוח, בדיקה, הערכה או אופטימיזציה של מסחר מערכות בשוק המט ח (FOREX) אבל גם לא פורסם.![]()
להלן ההוראות שאני פעלו רק krivovataâ http://forum.rvdinvestmentgroup.com/forum-2-brokerskaya-kompaniya-rvd-markets-limited/thread-7093-real-testirovanie-platformy-rvdtrader-4-a/page-11.html#post152726
יש עוד לקרוא את הליך המשנה, אני שואל שאלות, אני גם לא אתה... אבל היה אמיתי רק כפולות ואני פשוט לא לקבל הצעות מחיר הארכיון... אבל זה כל שעליך לעשות... קרא there… רק אתמול בכל רחבי שוב יש לעשות ואני הסיפור הגיע בהלירה עם שנת 2007
כל שאתה רואה, ובוודאי סיום ביצוע מושלם כמעט הראשון של הטכנולוגיה עצמה
ולקבל ציטוטים צבור
SebastianPerreira (20.12.2011)
והם הארכיון עודכן בקישורים אמיתי פוסט ראשון"עד השבוע "?
האם מישהו כאן?
נא שלח סיפור רגיל עם RVD לזוגות כל. לפחות דקה.
חוות דעת בנושא זה: 1 (חברים: 0, אורחים: 1)