Gerbiami kūrėjams! Prašau jūsų pagalbą!
Prijungimo 1611
Po to, kai jis suprato, kad prekybos Forex rankas, aš neturiu pakankamai savybes, būtina prekiautojas, prašyti konsultacijų. Aš jau išbandyti daug – Ačiū Dievui, jie yra pakankamai.
Dabar gonâû atnaujinta nutraukimų. Ji turėjo pateikti papildomų žiburiai, jie irgi archyvas. Ne otmahivajtes′ karto. Terminatorius galbūt vieną dieną našlepat′ nuo 30 iki 80 % iš užstato, ir gali sulieti visų per valandą, kad yra stumti sunku nuosavybe. Šia proga aš neturėjo idėja, gal galite padėti mums paversti realybe.
Siekiant išvengti Nusausinus deponavimo, jums reikės pridėti galimybę priežiūros pozicijos atėmus tam tikrą skaičių prekių nustatyti lokirovočnoj normos. Pelningas galimybę pasiekti a tam tikrų pelno dolivat′. Tai yra, yra imtis pelno yra tokia tvarka. Taigi, jums gali vaikščioti valandas pabaigos kainai. Ir dar, kaip Terminatorius turėjo virtualus imtis pelno, sustabdyti nuostolių ir užsisklęs sustabdyti.
Может быть, какие-то из перечисленных мной функций у Терминатора уже имеются, просто я профан в программе MetaEditor, и не смогла их найти. Помогите, пожалуйста, если найдете время.