Sveikas, pasauli!

Manau, kad pateikta informacija bus naudinga daugeliui.

Mano pagrindinė uždarbis internete. Daugelis mokate už obnaličiku elektroninių pinigų? Aš, taip. Geriau mokėti. Bet aš rasiu paprastas ir pigus būdas.

Atidaryti sąskaitą su Payweb (tai yra nemokamai) ir užsisakyti juos debitovuû žemėlapis, su kuriais aš jeigu visą fledged užsieninėje sąskaitą, tik $ 42! Dabar aš šaudyti pinigų, bet ATM ir mokėti už jį yra tik $ 2 naikinti nepriklausomai nuo sumos.

Čia yra mažas pavyzdys, buvau šaudymo į lauką biuro WebMoney. Tarkime, kad buvau šaudymo 200 $, pirma, man reikia keisti pinigų, nes negalėjo panaikinti dolerio, ir kursus, elektroninių valiuta šilumokaičio ne banko! Aš jau prarado $ 5. Kitą, ekranas, dar 12 $, kartu su uždirbo man $ 200, WebMoney atšaukti mano 17 $! Kuo didesnė suma, tuo didesnė Komisija. Tai manote, arba 2 kartus sumokėti vebmanâm arba užsakymo kortelės ir atsiimti pinigus nuo ATM tada niekada už $ 2.

Galite imtis yra reklama, bet ir tikrai imtis kortelės ir labai patenkinti.

Kiekvienas suinteresuotas https://payweb.com

----------Papildomas 22.02.2012 16: 24 — — — — — — — — —-ankstesnis pranešimas buvo paskelbtas 17.02.2012 11: 16 — — — — — — — — — —

Mano draugas nusprendė taip pat padaryti sąskaitą ir kortelę Payweb, jis buvo pasakyta, kad dabar pakankamai nuskaito ir notarized dokus nebereikia. Nuėjau į savo svetainę, ir iš tiesų!

Aš gavau laišką dėl èlektronku, kad ten buvo pakeisti tarifus, "dėl metinių mokesčių už naudojimo rezultatas, sumažėjo 33 % iki $ 36 (vietoje nuo $ 42 + $ 12 kaip anksčiau)! Mes taip pat norėtų atkreipti Jūsų dėmesį, kad Komisija dabar turi mokėti pinigų Payweb ir tiesiogiai iš jūsų banko sąskaitos. Mes nuolat stengiamės tobulinti mūsų paslaugas ir tikimės, kad jūs esate laimingas su mūsų paslaugų!

----------05.04.2012 Papildomas 13: 30 — — — — — — — — —-ankstesnis pranešimas buvo paskelbtas 22.02.2012 17: 24 — — — — — — — — — —

Galite lengvai perkelti lėšas į sąskaitas kitų vartotojų Payweb. Nesvarbu, kiek buvo (savo draugams, giminaičiams ar verslo partneriams) išmokų gavėjai, jei jie turi sąskaitą, jie bus gauti pinigus Payweb akimirksniu. Jei jie turi tarptautinės debeto kortelės, atidarė su Payweb, jie išsiimti pinigus, bet ATM pasaulio su Mastercard. Vykdyti perdavimas yra būtinas gavėjo ID Payweb skaičius.

----------25.04.2012 Papildomas 11: 56 — — — — — — — — —-ankstesnis pranešimas buvo paskelbtas 05.04.2012 13: 30 — — — — — — — — — —

Į Payweb yra referral programa, tai reiškia, kad Payweb bus jums mokėti Komisija bet kurios vidaus operacijos, kiekvienas vartotojas prisijungė prie savo nuorodą Payweb. Tokiu būdu, jūs gaunate pinigus už veiklos trukmė vartotojo turėjo Payweb nuorodą (šiuo metu atlyginimas yra USD 0,05 kiekvienos operacijos).