Kodėl negalima atsisiųsti istorija terminalo, kaip aprašyta viena iš pranešimų, jis tiesiog stringa arba palieka tik tai, kad yra.
Padaryti čia išdėstytus nurodymus: atidaryti Mt4-aptarnavimo pasiūlymų archyvo-importo-apžvalga-pasirinkti zdekompresowane failą parsisiųsti iš svetainės (atskirtas įdėti kablelį)-pakartas ar gerai, bet jie turi ne tik tuos pasiūlymus, kurie buvo prieš tai.Ir laiku reikia kabučių M1 ilgą laiką (ir daugiausia jie), MT4 3-4 dienas.
Tiesą sakant aš esu nėra importuojami vis tiek... Aš konvertiroval, naudojant scenarijus, aprašyta kitų siūlų atrodo... Kopijuoti csv failo aplanką ekspertų/failų ir veikia Dukasa scenarijų. Ir kad jūs darote tai yra įmanoma, kad reikia laukti ilgai kol tvarkos, nes didžiulė failą... Gerai, galbūt ne kablelis skyriklius, ir kabliataškį (paprastai už csv formatu). Bandykite įdėti kabliataškį skyriklį
Bandė jį, nepadeda.
Matyt aš visiškai Bezręki, kaip bandė ir csv parsisiψsti instrukcijas čia Dizaino, plėtros, bandymų, įvertinimo ir optimizavimas prekybos sistemos apie rinkoje FOREX (FOREX) taisykles Tačiau taip pat negali paskelbti.![]()
Čia yra instrukcijos, aš veikė tik krivovataâ http://forum.rvdinvestmentgroup.com/forum-2-brokerskaya-kompaniya-RVD-Markets-Limited/thread-7093-Real-testirovanie-platformy-rvdtrader-4-a/Page-11.html#post152726
Yra daugiau skaityti gija, prašau klausimus, aš per ne jums... bet aš tiesiog realios palūkanų normų skirtumai ir ne tik gauti pasiūlymų archyvo... bet tai viskas, ką gali padaryti... skaityti ten... Aš tik vakar visos vėl buvo padaryta ir gavo istorija į Svaras su 2007 metais
Visi jums matyti, jau nekalbant baigti pirmasis beveik nepriekaištingam vykdymas pati technologija
ir gauti apibendrintus pasiūlymų
SebastianPerreira (20.12.2011)
ir archyvai yra atnaujinti nekilnojamojo saitai į pirmą pranešimą"iki šios savaitės, "?
ar kas nors čia?
Prašome pateikti įprastą istoriją su RVD visų porų. Ne mažiau kaip vieną minutę.
Šioje temoje apžvalgos: 1 (nariai: 0, Svečiai: 1)