Norėčiau atkreipti dėmesį, mano nuomone, obojdënnyj, paprasta, bet vis dar labai Turkija:
![]()
Norėdami naudoti skirtingus parametrus, pasirinkite rankiniu būdu:
spindulys-5 (galimybė sudaryti įvairių porų)
goldenSpiralCycle-1.618 (mano nuomone neturėtų pakeisti)
accurity 0.1618- (mano nuomone neturėtų pakeisti)
Norėčiau rekomenduoti jį "žaisti".... su skirtingų galimybių ji suteikia skirtingus rezultatus, ne blogai ar gerai, t. y. skirtingų pobūdį.... tai yra, sako pirmas variantas, ji nurodo taško skleisti, o antra vertus parinktis kaina sklandžiai juda į spiralės...
Kad, mano nuomone, jums reikia:
1) nustatyti pašalinti spiralλ ir statyti kitokį grafiką (ji pati yra svarbus viršų)
2) modifikuoti kodas taip pat pagal MQ5
3) įlaipinti Optimalus parametrai.
1 ir 2-programuotojams skirtą
3-viešųjų vartotojams.
TURKIJOS ČIA http://slil.ru/28758273
Autorių teisių aprašymas (ENG):
Autorių teisių aprašymas (ENG IŠVERSTAS, PROMT):Fibonačio spiralės yra vienas iš didžiausių įrankių, parašyta ir gamybos nuostabų Fibonačio seka ir numeriai. Jis yra laikomas daugelis prekybininkų įrankį, kaip prognozuoti žmogaus elgesį finansų rinkose. Fibonačio spiralės susidarymo net matyti pobūdžio lukštai, gėlės, sėklos vadovai, lapai ir sistemų petals, ir net glaxies.
Fibonačio spiralės yra specialios spiralės, kad auga nuo centro Fibonačio santykio 1.618, kuris taip pat vadinamas aukso santykis. Kiekvieną kartą, kai spiralλ padaro visą sūkį ji išplečia jį savarankiškai Fibonačio santykio.
Šis rodiklis bus Nubraižykite Fibonačio aukso spiralės diagramoje. Tai labai paprasta ir labai lanksti, kad naudoti, tačiau turi suprasti pradinio parametrus prieš jį naudoti.
-spindulys: Pradinis spindulys piešimo spiralλ.
-goldenSpiralCycle: Šis parametras nurodo, kaip daugelis ciklų arba spiralės apsukimus turi eiti prieš jis padidėjo aukso santykis. (numatytasis yra: 1)
-clockWiseSpiral: kai tiesa, rodiklis bus Nubraižykite pagal laikrodžio rodyklę spiralės ir kai ji yra klaidinga ji bus sklypo skaitiklis pagal laikrodžio rodyklę spiralės.
-spiralColor1, spiralColor2: pažymėti spiralės spalvas.
Po to, kai inicijuoti indikatoriaus ji turi atkreipti kvadratą ir spiralės. Jei kvadrato nėra teisingai mastelis jūs galite keisti jo dydį ir į spiralės bus būti išrašytas iš ne naujo dėl kito ateinančiais kaina padalos. Kvadrato turėtų rescale tol, kol gausite norimo figūrą, spiralλ.
Tikiuosi, jums kaip indikatorius.
Papildomas (13.03.2010, 16: 16)Fibonačio spiralės yra viena iš didžiausių įrankiai pagamintas nuostabų seka Fibonačio ir numeriai. Manoma daugelis prekybininkų, galutinis įrankį prognozuoti žmogaus elgesį finansų rinkose. Fibonačio spiralės net matyti laukinių lukštai, gėlės, lapelius, sėklos vadovai ir stiebų, lapai ir net glaxies.
Fibonačio spiralės yra specialios spiralės, kad auga nuo centro 1.618 Fibonačio, taip pat vadinamas aukso santykis. Kiekvieną kartą, kai spiralės daro visiškai rotacija, ji išplečia jį save, Fibonačio.
Šis rodiklis bus parengti Fibonačio spiralės aukso diagramoje. Tai labai paprasta ir labai lanksčiai naudoti, bet jūs turite suprasti pradinio parametrus prieš jį naudoti.
-SPINDULYS: pradinė spindulys sudarymo spirale.
-goldenSpiralCycle: ši pasirinktis yra kiek ciklų arba apsukų yra spiralės, kol ji bus padidinta aukso santykis. (numatytasis: 1)
-clockWiseSpiral: kai teisingas rodiklis, parengtų pagal laikrodžio rodyklę spiralės, ir ji yra klaidinga, suma prabilo prieš laikrodžio rodyklę spiralės.
-spiralColor1, spiralColor2: spalvų spiralλ.
Po to, Gage rodiklis bus traukti kvadratą ir spiralės. Jei langelyje nėra tinkamai matuojamas, jūs galite keisti jo dydį ir spiralės, bus pakeisti į kitą artimiausią kaina padalos. Kvadrato turėtų pervertinti tol, kol gausite norimo figūrą į spiralės.
Tikiuosi, jums kaip indikatorius.
---------------------------------------------
Ponai! Aš jums savo Dievo, man įdomu.... Turkija, otličnejšij puikiai iki.... Suprantu.... "vpadlu kasti" lygiai. Bet ką jūs gaunate.... kaip tos pačios gann24 ar esaz? ..... Turkijos iki Nr blogiau nei blogas. ir dažnai net geriau.... ir jei jūs kasti su lygiai taip net desertas.... Taigi ne, visi sėdėti ir laukti, kol kažką......Čia yra dar vienas pavyzdys spindulio = 1: 8
![]()

Nuoroda URL
Apie LinkBacks

Atsakyti su citata

))