Dārgais izstrādātājiem! Lūdzu jūsu palīdzību!
Pielikumu 1611
Pēc tam, kad viņš saprata, ka tirdzniecībai Forex rokās, man nav pietiekami daudz īpašības, lai tirgotājs pēc padoma. Es esmu mēģinājis daudz – Paldies Dievam, tie ir pietiekami.
Gonâû atjaunināts terminators. Tas bija izvirzīti papildu apgaismojumu, arī viņi ir arhīvā. Nav otmahivajtes′ nekavējoties. Terminators varētu vienu dienu našlepat′ no 30 līdz 80 % no noguldījuma un var apvienot visas stundā, kas ir stumšanas grūti mantu. Šajā gadījumā, man bija ideja, varbūt jūs varat palīdzēt mums pārvērst realitātē.
Izvairīties no drenāžas depozītu, jums būs nepieciešams pievienot iespējamību aprūpes pozīcija mīnus krājumu iestatīšana lokirovočnoj likmju skaitu. Rentabla spēj sasniegt noteiktu peļņas dolivat′. Tas ir, ir, to peļņa ir sekojoši. Tādējādi, jūs varat iet stundas par gala cenu. Un tomēr, kā Terminators bija virtuālā veikt peļņu, pārtraukt zaudējumu un trailing stop.
Varbūt dažas no šīm funkcijām Terminator, es jau pastāv, tikai es-pasaulīgā dihotomiju, MetaEditor programmā, un nevarēja atrast tos. Lūdzu, palīdziet, ja varat atrast laiku.