+ Atbildēt uz tēmu
Lappuse 1 / 2 1 2 AtjauninātsПоследняя
Showing results 1 līdz 15 no 21
  1. Ziņu atsevišķi # 1
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    12.12.2011
    Adrese
    Šeit un tagad
    Īsziņas
    12
    Pateicās ()
    2
    Paldies saņēma: 4 (Amati: 3).
    Lielu pārsteigumu es atklāju foruma sadaļā RVD vai vismaz filiāle, kas nodarbojas ar newbies. Es atvēru speciāli, jo Forex tirgotājiem un investoriem, kas nav daudz pieredzes strādāt, bet tur ir liela vēlme mācīties un strādāt, iegūt jaunu informāciju. Jautāt pieredzējuši uzņēmēji un investori uzskata, nenovīdīgs pret jums, kas šķiet parasts un reizēm palūrēt šo pavedienu, lai izglītotu jauniešu.

2. Ziņu atsevišķi # 2
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    29.12.2011
    Īsziņas
    15
    Pateicās ()
    0
    Paldies saņēma: 2 (Amati: 2).
    Šeit ir pirmais jautājums. Es personīgi esmu ieinteresēts tirgojas ar konsultantiem. Tas attiecas uz iesācējs un padomdevējs, kurš nopircis labāku: padomu, tik labi, vai jūs uzrakstījāt (programmētājus rakstīt pasūtījuma). Paredzēts, ka tirdzniecības pieredze "apstrādā" vairākus mēnešus, kas jau ir pieejami.)) Tāpēc, ka newbies parasti sūtīt "apstrādā" pārdod.))

3. Ziņu atsevišķi # 3
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    13.12.2011
    Īsziņas
    6
    Pateicās ()
    3
    Paldies saņēma: 0 (posts: 0).
    Un rokturi jums demo tirgot?

4. Ziņu atsevišķi # 4
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    12.12.2011
    Adrese
    Šeit un tagad
    Īsziņas
    12
    Pateicās ()
    2
    Цитата Ziņojumu no Eshwar Посмотреть сообщение
    Šeit ir pirmais jautājums. Es personīgi esmu ieinteresēts tirgojas ar konsultantiem. Tas attiecas uz iesācējs un padomdevējs, kurš nopircis labāku: padomu, tik labi, vai jūs uzrakstījāt (programmētājus rakstīt pasūtījuma). Paredzēts, ka tirdzniecības pieredze "apstrādā" vairākus mēnešus, kas jau ir pieejami.)) Tāpēc, ka newbies parasti sūtīt "apstrādā" pārdod.))
    Цитата Ziņojumu no Врединко Посмотреть сообщение
    Un rokturi jums demo tirgot?
    Jā, jautājumu radās par demo vai reālajā kontā jūs tirgot, vismaz mikrosčëte. Ir ļoti liela atšķirība tirdzniecības psiholoģija gaisa (demo) un reālā darba ar reālu naudu. Ja jums jau ir zināma pieredze šajā darbā, esam izveidojuši dažas stratēģijas konsultants jums vairs nav nepieciešami. Veiksmīgi (nu, relatīvi labiroboti ir divas kategorijas). Lielākā daļa newbies, pat bez pieredzes, demo, ņem gatavu padomdevējus un kādu laiku viņi tirgo. Bet gatavs atbildēt, konsultants, globālā tirgus izmaiņas un sapludināšanu, agrāk vai vēlāk, un vairumā gadījumu negaidīti-ceļ uz 3-4 % vienā nedēļā un pēkšņi viss ir beidzies. Jo īpaši šis grēks katru bezmaksas graali ierakstiet Ilanov un Izhe ar šīm valstīm, pamatojoties uz Mārtiņa. Un cilvēki ar plašu pieredzi tirgū un tās stratēģiju, strādāja par vēsturi un realitāti, vai rakstīt konsultants vai ir smadzenes. Ar šo pieredzi, varat būt pārliecināti, ka savas stratēģijas konsultants nav sol′ët visu pirmajā nedēļā, un jebkuru pēkšņu izmaiņas tirgū vai ziņu ietekmi tie var viegli pielāgot manuāli.

5. 2 lietotāji say Paldies statusu par šo noderīgo post:

Врединко (30.01.2012), Татьяна Ивановна (27.01.2012)

6. Ziņu atsevišķi # 5
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    29.12.2011
    Īsziņas
    15
    Pateicās ()
    0
    Par centu... turpinās, līdz suûs′. Tādējādi nav nepieciešams konsultants? Vai jūs vēlaties rakstīt pasūtījuma nevar uzņemties risku ar gatava? Don't vēlaties sapludināt.
    Цитата Ziņojumu no Status Посмотреть сообщение
    к тому же любые резкие изменения на рынке или влияние новостей они могут легко откорректировать вручную.
    Šeit tad ir cits jautājums: tirdzniecības jaunumi newbie nav spīd? Nekad nebūtu varējis iedomāties, ziņas varētu ietekmēt ekspertu konsultantu darbu.

7. Ziņu atsevišķi # 6
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    13.12.2011
    Īsziņas
    6
    Pateicās ()
    3
    торговля по новостям новичку тоже не светит?
    Principā spīd))) savu darbu ar ziņām, noteiks savu transportlīdzekli. Ja jūs tirdzniecības intradej, unaccounted-for daļiņu ziņas jums var parādīt rakstzīmi (es ieteiktu kāju pie kratkosroke).
    новости могут как-то повлиять на работу советника
    Nu ja slēgšanas darbības gadījumā pēkšņu cenu kustību pretim tā, kā es saprotu, ka tas

8. Ziņu atsevišķi # 7
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    29.12.2011
    Īsziņas
    6
    Pateicās ()
    2
    Paldies saņēma: 1 (Amati: 1).
    Un man ir jautājums, kādas valūtas pāris newbie, tas ir labākais, lai sāktu darbu?

9. Ziņu atsevišķi # 8
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    13.12.2011
    Īsziņas
    6
    Pateicās ()
    3
    Godīgi, tas ir vieglāk ieteikt, kas nedarbojas. Tā, piemēram, vispārēji atzītiem "komplekss" pāri: GBP/USD, USD/JPY. Izvēlēties valūtu pāri, es ieteiktu poanalizirovat′ grafikas šis pāris dažādus termiņus un novērtēt kustības raksturu un nepastāvība piemērots jūsu transportlīdzekļa (vai vismaz izpatiktu un rakstura īpatnības).

10. Ziņu atsevišķi # 9
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    29.12.2011
    Īsziņas
    15
    Pateicās ()
    0
    В принципе светит ))) Ваша работа с новостями будет определяться вашей ТС. Если торгуете интрадей, неучтенная новость вам может показать характер (рекомендую стопы на краткосроке).
    Tas ir Jā. Tirdzniecības jaunumi intradej, nav ieteicams, jo tas ir nerentabli.
    Nu ja slēgšanas darbības gadījumā pēkšņu cenu kustību pretim tā, kā es saprotu, ka tas
    Un, ja rokas aizvērt zaudējumus nesošu darījumu?

Татьяна Ивановна
    Un man ir jautājums, kādas valūtas pāris newbie, tas ir labākais, lai sāktu darbu?
    Visvairāk populārs-EUR/USD, tā ir dota, kā, piemēram, literatūrā... Personīgi es uzskatu, ka šie piemēri ir grūti, lai atbilstu citiem pāriem, viņi izturas atšķirīgi.

11. 1 lietotājs saka Paldies Eshwar par šo noderīgo post:

12. Ziņu atsevišķi # 10
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    13.12.2011
    Īsziņas
    6
    Pateicās ()
    3
    Un, ja rokas aizvērt zaudējumus nesošu darījumu?
    Protams, var un vajadzētu būt. it īpaši, ja sasniegts sabrūk, kur MM ļauj slēgt darījumu. Pircējs, kas ietekmi ziņas par ekspertu konsultantu darbu.

13. Ziņu atsevišķi # 11
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    12.12.2011
    Adrese
    Šeit un tagad
    Īsziņas
    12
    Pateicās ()
    2
    Цитата Ziņojumu no Татьяна Ивановна Посмотреть сообщение
    Dažos gadījumos vislabākos rezultātus dod vienu pāri, jebkura cita. Viss ir atkarīgs no jūsu forex tirdzniecības stratēģijas. Veltīgi ir conspiring uz intradej. Un iesācējs var aktīvi pipsovat′, vienkārši izvēlieties prognozējama pāri ar augstu amplitūdu cenu kustību. GBP/USD-lielu amplitūdu un viņas uzvedība bieži vien neatbilst tehnisko analīzi, vidējā svērtā vidējā termiņa stratēģijas rezultātus, nav piemērots pipsovki tikai pa labi. CHF/JPY-tik neprognozējams pāri, ko var izmantot tikai pipsovki. EUR/CHF-bieži vien atstāj dzīvoklī, jūs varat gaidīt mēnešiem, tendencēm un paliek tikai pipsovat′. citiem pāriem, lai izvēlētos stratēģiju pamatā kā tehnisko analīzi, piemēram, prognozes. Lielākā daļa paredzama AUD/USD, NZD/USD, USD/CHF un USD/CAD. Un šeit ir EUR/USD, es nevarētu ieteikt nepieredzējušu tirgotāju pārāk daudzas nepilnības.

14. 1 lietotājs saka Paldies statusu par šo noderīgo post:

Врединко (02.02.2012)

15. Ziņu atsevišķi # 12
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    29.12.2011
    Īsziņas
    6
    Pateicās ()
    2
    cik es saprotu, newbie vislabāk sākt ar īso pārdošanu?

16. Ziņu atsevišķi # 13
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    01.02.2012
    Adrese
    Krievija
    Īsziņas
    4
    Pateicās ()
    1
    Draugi ieteica līdz vnikaû, Forex Trading, PAMM ieguldot. Varētu ieteikt resursu apguve PAMM sistēmu?

17. Ziņu atsevišķi # 14
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    12.12.2011
    Adrese
    Šeit un tagad
    Īsziņas
    12
    Pateicās ()
    2
    Цитата Ziņojumu no Дмитрий Посмотреть сообщение
    Draugi ieteica līdz vnikaû, Forex Trading, PAMM ieguldot. Varētu ieteikt resursu apguve PAMM sistēmu?
    Vispārīga informācija par PAMM sistēmas oficiālā mājas lapa RVD tirgos. Tur ir laba izvēle sīki rakstus par ieguldījumu PAMM-konta un tāmes RVD konta atvēršana.

---------- Добавлено в 11:55 ---------- Предыдущее сообщение было размещено в 11:42 ----------

Цитата Ziņojumu no Татьяна Ивановна Посмотреть сообщение
    cik es saprotu, newbie vislabāk sākt ar īso pārdošanu?
    Newbie vislabāk ir sākt ar to, lasot grāmatas un raksti par ForexЕсли серьёзно, теория трейдеру нужна в определённых объёмах, но потом необходима практика на демо с параллельной работой с ПАММами. Дмитрий поступает совершенно верно - пока нет опыта, вкладывает в ПАММ-счета и изучает поведение валют на реальных деньгах. Un par kratkosroka, jā, varbūt labāk sākt ar intradeâ, ja vien izstrādāt tirdzniecības, secīgas darbības tehnisko pusi.

18. 1 lietotājs saka Paldies statusu par šo noderīgo post:

Дмитрий (08.02.2012)

19. Ziņu atsevišķi # 15
    Newbie
    Reputācija:
    0  = + 0 − 0

Reģistrācijas
    29.12.2011
    Īsziņas
    6
    Pateicās ()
    2
    arī par grāmatām un rakstiem ir saprotams katru dienu, ko veltīt dažas stundas. Tā varētu būt laba ideja, lai atpakaļ uz augšu teorija.

Informāciju par tēmu

Lietotājiem, kas apskata šo tēmu

Šo tēmu atsauksmes: 1 (locekļi: 0, Viesi: 1)

Atzīmes par šo tēmu

Jūsu tiesības

• Jums nav izveidot jaunu tēmu
  • Jums nav atbildēt uz tēmām
  • Jums nav ātrāk pielikumus
  • Jums nav rediģēt savas ziņas
Яндекс.Метрика