Sveika, pasaule!

Es domāju, ka informācija, kas seko būs noderīga daudziem.

Mana galvenā peļņa internetā. Jums ir daudz jāmaksā par obnaličiku elektroniskās naudas? Jā esmu. Labāk maksāt. Bet es atradu vienkāršs un lēts veids, kā.

Payweb (tā ir bezmaksas) ir atvērusi kontu un pasūtīt tos debitovuû karti, ar kuru ir sniegta pilna pilnvērtīga offshore kontu tikai 42 $! Tagad šaut naudu jebkura ATM, un jāmaksā ir tikai $ 2 dzēšanai neatkarīgi no summas.

Lūk, mazs piemērs, man bija šaušana štāba WebMoney. Pieņemsim, ka man bija šaušana 200 $, pirmkārt, vajag mainīt naudu, jo nevarēja pacelt dolāra un elektroniskās valūtas apmaiņas kurss nav bankas! Jau ir zaudējuši $ 5. Nākamais, displejs, vēl 12 $, kas kopā ar mani nopelnījis $ 200, WebMoney atsaukt savu 17 $! Jo lielāka summa, jo lielāka Komisijas. Domā, vai 2 reizes maksāt vebmanâm vai pasūtījuma karte un izņemt naudu no ATM, tad kādreiz uz $ 2.

Var veikt reklāmas, bet es tiešām veikt kartes un ļoti apmierināti.

Ikvienam, kas vēlas https://payweb.com

----------Pievieno 22.02.2012 16: 24 — — — — — — — — —-iepriekšējā ziņojumā tika izvietoti 17.02.2012 11: 16 — — — — — — — — — —

Mans draugs nolēma arī veikt konta un kartes Payweb, viņš stāstīja, ka tagad pietiekami skenē un notariāli doki vairs nav nepieciešama. Devās uz savu vietu un patiešām!

Es saņēmu vēstuli uz èlektronku, kas ir mainījušies tarifus, "par gada maksu izmantošanas rādītājs samazinājās par 33 % līdz $ 36 (nevis no 42 $ + $ 12 kā agrāk)! Mēs arī gribētu vērst jūsu uzmanību, ka Komisija tagad būs jāmaksā naudas Payweb un tieši no jūsu bankas konta. Mēs nepārtraukti strādājam, lai uzlabotu mūsu pakalpojumus un ceru, ka jūs esat apmierināti ar mūsu darbu!

----------Pievieno 05.04.2012 13: 30 — — — — — — — — —-iepriekšējā ziņojumā tika izvietoti 22.02.2012 17: 24 — — — — — — — — — —

Var viegli pārskaitīt naudu citiem lietotājiem Payweb kontos. Neatkarīgi no tā, cik lielā mērā bija saņēmējiem maksājumi (draugiem, radiniekiem vai darījumu partneriem), ja tie ir konts, viņi saņems naudu Payweb uzreiz. Ja tie ir starptautiska debeta karte, kas atvērusi Payweb, tās var izņemt naudu jebkurā Bankomātā no pasaulē, kas strādā ar Mastercard. Nodošana izpildei ir nepieciešams maksājuma saņēmēja ID Payweb numuru.

----------Pievieno 25.04.2012 11: 56 — — — — — — — — —-iepriekšējā ziņojumā tika izvietoti 05.04.2012 13: 30 — — — — — — — — — —

Payweb ir referral program, tas nozīmē, ka Payweb maksās jums Komisijas iekšējās darbības, kas katram lietotājam, kas pieteicies uz jūsu saites Payweb. Šādā veidā jūs saņemat naudu darbības laiku lietotājs bija Payweb saite (pašlaik atalgojums ir USD 0,05 par darījumu).