Kāpēc nevar lejupielādēt vēstures terminālī, kā aprakstīts viens no amata, tas tikai karājas vai atstāj fakts, ka pastāv.
Vai šeit izklāstītajiem norādījumiem: atvērt Mt4 pakalpojumu piedāvājumiem no importa arhīva pārskats izvēlēties unzipped failu lejupielādēt no vietas (norobežota likts komats)-bija pakārti vai labi, bet tie ir ne tikai tos piedāvājumus, kas bija pirms tam.Un laika nepieciešama piedāvājumu M1 un ilgu laiku (vismaz tās) MT4 3-4 dienas.
godīgi es esmu neimportēto kādreiz tik... Es konvertiroval, izmantojot skriptus, kas aprakstīta citu pavedienu, šķiet... csv failu kopēt mapi un ekspertu failos un skripta Dukasa. Un tā, kā jūs darāt, tas ir iespējams, ka būs jāgaida ilgi, līdz to procedūru, jo milzīgs fails... Nu, varbūt ne atstarpēm kā tūkstošu atdalītājiem un semikols (parasti uz csv formātā). Mēģināt likt semikolu atdalītājs
Izmēģināju, nepalīdz.
Acīmredzot es pilnīgi bez rokām, kā mēģinājis un csv lejupielādēt pamācību šeit Noteikumi par projektēšanas, izstrādes, testēšanas, novērtēšanas un optimizācijas Trading systems tirgū FOREX (FOREX) bet arī nav publicēts.![]()
Šeit ir instrukcijas, es rīkojos tikai krivovataâ http://Forum.rvdinvestmentgroup.com/Forum-2-brokerskaya-kompaniya-RVD-Markets-Limited/thread-7093-Real-testirovanie-platformy-rvdtrader-4-a/page-11.HTML#post152726
Vairāk lasīt pavedienu, es uzdot jautājumus, es arī ne... bet bija tikai reālu izplatās, un nevis vienkārši iegūt Citāti Arhīvs... bet tas ir viss, ko jūs varat darīt... lasīt tur... Es tikai vakar pa visu vēlreiz ir darījis un materiāls uz mārciņa ar 2007 gada
Viss, kas jums redzēt, nemaz nerunājot pabeigt pirmo gandrīz nevainojamu izpildes tehnoloģija pati par sevi
un saņemt apkopotos piedāvājumus
SebastianPerreira (20.12.2011)
un arhīvi ir īsta atjauninātās saites pirmo post"līdz šīs nedēļas laikā "?
vai kāds šeit?
Lūdzu, iesniedziet normālu stāsts ar RVD visiem pāriem. Vismaz minūti.
Šo tēmu atsauksmes: 1 (locekļi: 0, Viesi: 1)