Paldies ŝas noteikt
Datora kuģiem smagi optimizēt montāža
Nopietni, vajadzētu novietot kuģu skripti atsevišķi uz vietas
Nav komentāru
Paldies ŝas noteikt
Paldies par padomiem. Tīrīt filiāle metakvot, nepalīdz. Termināla ievietot tukšu PPS, tāda pati situācija. Divi GBP/CHF. Nav citu domu?
Man nav izpētījuši, kāda ir problēma
un demo un reālu pārbauda
Set to off (padomu) katram pārim atbilst nosaukumam
laipni lūdzam! Radās kļūda, augšupielādēt termināla vēstures kotācija W1 diagrammas EUR/USD pāra. Dzēst failus šajā mapē.. hst.RVDTrader 4/vēsture/RVDMarkets/Real-, proti, EURUSD10080.hst (dzēst citus failus šajā pārī hst) neko nemaina. sbivaetsâ nedēļas grafiks, un tas liecina, taisna līnija un laika periodos neatbilst TF W1 un sadalīti ik pēc 30 min., plus, liecina vēsture pāri AUDUSD, nevis par EURUSD. Dzēst piedāvājumu vēstures faili un AUDUSD, EURUSD pāra, bet termināļa atkal iegūst kļūdainu iknedēļas grafiks. Tālāk es došu ekrānšāviņi. Tā, piemēram, šeit ir screenshot grafikas FF H4 un kļūdainu grafa FF W1.
palīdzētu atbrīvoties kļūda grafika, W1 piedāvājumiem ir ievietots pareizi. Tas notika pagājušās nedēļas beigās. Mainīt rādītājus, "veidnes-tas nedarbojas, valūtu pāra EURUSD W1 diagramma joprojām kļūdaini ielādēt Termināļa vēsturi. Es būtu pateicīgs, ja es varētu jums palīdzēt, kā atbrīvoties no šīs problēmas bez pārinstalēt termināli, jo terminālis ir konfigurēta "" un pilnīgi neiespējami.
dimeonPiedāvājumu arhīvs > pakalpojumu, jūs varat lejupielādēt MetaQuotes vēsture (vismaz tā saka logu pirms lejupielādē piedāvājumu vēsturi), un man ir dažas vēsturi no RVD.
Analīzi, jums nepieciešams apskatīt visus FF, neatkarīgi no tā, kāda laika jūs plānojat tirdzniecību.es nezinu. kāpēc tik tamfrejmy? Tas ir šo laiku pnedel′nikam slēgta/pereotkrylsâ un atkal uz darbu!?
Es jums runāju jums no turienes zakačival vēsturi. Tā vietā, lai vienkārši izdzēst. Download vēsture var un ķeras mājās uz klaviatūras.
Man nav skatīties... tikai uz M1. Lūk, rezultāts.
ONIX TIRDZNIECĪBU.NETO
dimeon, dzēst un lejupielādēt-augšupielādēt nejaušiPēdējā citātu no pāra EURUSD un iepriekšējo 1222 no pāriem, AUDUSD. Es zvēru, ka kļūda ir kļūda uz serveriem.
Labi darīts, lielisks rezultāts), man ir grūti vēl... Ir cerība, lai uzlabojumu.
Bez kļūdām, serveros... Es domāju, ka jums ir nepieciešams tīrīt reģistru...
RVD TMfiliāle, konsultē un ko iespēja tīrīt reģistru, tā, lai gala bija kļūda? Datora lietotājs kopš 2000, reģistru, nezinu no galvas, bet kur ir kļūda, kas saistīta ar reģistru un Nr atšķirt zināt. Nav izdarīts tāds, ka šie datumi tika nepareizi parādīts iknedēļas citē vēsture, 1 pāris, kā arī visi citi, lai parādītu pareizi. Kopumā tīru reģistra nevar nevar ievainot. Frekvences veikt pierādīts (CCleaner Wise Registry Cleaner), dzēst, monitora manuāli, lai kāds kaitējums ir 100 %. Kļūdu kaut kur ar ini failus, terminālu un tās ir šifrētas: / Tātad būs jākāpj uz jaunu termināli. Vai kaut kādā veidā atrisināt šo problēmu? Pagājušajā nedēļā tiek parādīta pareizi, bet visas iepriekšējās rāda ar pāriem AUDUSD.
Nu tikai nepalīdz, ķīmiskajā tīrītavā tikai pilnīgi noteikt...
Lūdzu, pārbaudiet termināļa. instalēt tīru OS un virtuālās mašīnas spēkā paliek tas pats. Ievadīt 184.173.190.218: 443 nemainītu. Termināls strādā, bet nedēļas grafiku attiecībā uz EURUSD paliek kā screenshot, pat pie termināļa ar defoltnymi iestatījumus. Windows XP SP3 un vārds ir arī pašu OS. Es patiešām ceru, ka šī nepilnība ir jālabo.
Rādot grafiku nedēļu lits problēma atrisināta. No šodienas ir parādīta pareizi.
nevar atvērt demo kontu, lai pārbaudītu integrālis...
Kad jūs atvērt demo kontu, standarta simboli, bez piedēkli "es" palīdziet man saprast....
Šo tēmu atsauksmes: 2 (locekļi: 0, Viesi: 2)