Cześć ludzie!
Myślę, że informacje będą przydatne do wielu.
Moje podstawowe zarobków w Internecie. Wiele płacisz za obnaličiku pieniądz elektroniczny? Jestem I, tak. Lepiej zapłaty. Ale znalazłem sposób proste i tanie.
Otwarciu konta z Payweb (to jest wolna) i uporządkowane od nich mapę debitovuû, z którym I przedstawiły pełne fledged oddalonych od brzegu konta dla tylko 42 $! Teraz I dobija pieniędzy w dowolnym ATM i zapłacić za to po prostu $ 2 do usunięcia niezależnie od kwoty.
Oto przykład małe, I był strzelectwo w biurze pola WebMoney. Załóżmy, że mogę strzelectwo 200 zł, po pierwsze, potrzebuję wymienić pieniądze, ponieważ nie I Podnieś dolara i kurs wymiany waluty elektronicznej nie bankowe! Zgubiłem już $ 5. Następny ekran, innym 12 $ sprzężona z wypracowanej me 200 zł, WebMoney wycofać Moje 17 $! Im wyższe kwoty wyższej Komisji. Że jest think, 2 razy płacić vebmanâm lub kolejności kart lub wypłacić pieniądze z ATM, a następnie na $ 2.
Można reklamy odbioru, ale naprawdę zabrać kartę i bardzo zadowoleni.
Każdy zainteresowanych https://payweb.com
----------Dodaje 22.02.2012 16: 24 — — — — — — — — —-poprzedniej wiadomości zaksięgowano 17.02.2012 w 11: 16 — — — — — — — — — —
Mój przyjaciel postanowiła również wprowadzić to konto i karty Payweb, powiedział było, że obecnie wystarczająco skanuje i prawo doki nie są już potrzebne. Udał się do swojej witryny i rzeczywiście!
Otrzymałem litery na èlektronku, że nastąpiła zmiana w taryf, "z rocznych opłatach za użytkowanie wynik obniżyły się o 33% $ 36 (zamiast od $ 42 + $ 12, jak wcześniej)! Również chcielibyśmy zwrócić Pańską uwagę, że Komisja będzie nakładane nie pieniądze Payweb i bezpośrednio z konta bankowego. Nieustannie pracujemy nad poprawy naszych usług i mamy nadzieję, że jesteś zadowolony z naszej usługi!
----------Dodaje 05.04.2012 13: 30 — — — — — — — — —-poprzedniej wiadomości zaksięgowano 22.02.2012 w 17: 24 — — — — — — — — — —
Można Łatwy transfer funduszy do kont użytkowników Payweb. Niezależnie od tego jak dalece zostały odbiorcy płatności (przyjaciółmi, krewni lub partnerów biznesowych), jeśli użytkownicy mają konta, które otrzymają pieniędzy Payweb natychmiast. Jeśli mają karty debetowej międzynarodowych, otwarty z Payweb, one wypłacić pieniądze w dowolnym ATM świata pracy z Mastercard. Aby wykonać transfer jest wymagane odbiorcy numeru Identyfikatora Payweb.
----------Dodaje 25.04.2012 w 11: 56 — — — — — — — — —-poprzedniej wiadomości zaksięgowano 05.04.2012 w 13: 30 — — — — — — — — — —
Payweb jest programem do odwołania, oznacza to, że Payweb będzie płacić użytkownikowi Komisji dla każdej transakcji wewnętrznych każdy użytkownik zalogował się do łącze Payweb. W ten sposób można uzyskać pieniądze na czas trwania działalności użytkownik miał łącza Payweb (obecnie wynagrodzenie jest USD 0,05 na transakcję).

LinkBack URL
O LinkBacks
Odpowiedzi z oferty