Wszystkie zdrowe!
Ma ktoś doradcy Iris FX.
Na łącze Badanie armię pokoju Forex prawie pół roku. Niski środków i godnej plonu.
Harmonogram:![]()
Wszystkie zdrowe!
Ma ktoś doradcy Iris FX.
Na łącze Badanie armię pokoju Forex prawie pół roku. Niski środków i godnej plonu.
Harmonogram:![]()
FeserJest to dyskusji nad Dyk lub wyszukiwania? Jeśli wyszukiwanie, odpowiednich gałęzi do zapisu, i jeśli dyskusji, zazwyczaj dyskusji topikpaster.
OK wszelkie wspólne poniżej.
Para: Euro
TF: strategia 1 i 2-H1, strategia H4-3.
Z.Y. Trek wymaga traktowania.
Oto lečennyj. Ale nie chcesz pracować w Alpari mikro Real Madryt. Czy można każdy użytkownik Dlaczego mówi?
igor2 (24.05.2011), Это_не_медведь (27.05.2011)
VAKMam FHDD na wersję demo MM z mojej kopii zapasowej programu works.
Mam klasyczny pokaz w Alpari także dzieła. A Oto że mikroorganizmów nie padla!![]()
Moje testera zapisuje 2011.04.30 16: 12: 03 2011.02.16 10: 27 IrisFx_EA EURUSD, H1: OrderSend błąd 4107 i 2011.04.30 16: 12: 03 2011.02.16 10: 27 IrisFx_EA EURUSD, H1: nieprawidłowy takeprofit dla funkcji OrderSend
Powiedz mi, co może być problem?
Here I am o tym samym!![]()
Prawdopodobnie występuje problem z dokładnością sprawozdawczości. Alpari był taki żart, że zamiast dziesiętnych 4-th udał się z 8-n kotów. Możesz spróbować normalizowanie wartości wstępnie zdefiniowanych zmiennych i funkcje, które zawierają cenę (Ask cena, cena ofertowa, OrderOpenPrice – OrderStopLoss – OrderTakeProfit –,...)
NormalizeToDouble (zmienna cyfr) itd.
Nawiasem mówiąc inne DC na Reale próbował ktoś uruchomić OWL?
Dziękujemy za wyjaśnienie, ale jak to zrobić?
VAKlub, jeśli rozumiesz lub mukle progerov z żądania wyszukiwania. I nie zostały do tej pory.
FeserJestem speechless ze względu na 4 znaków, przy jednoczesnym al′parâh 5 znaków na sekundę. Ponadto nie było nie dotyczy, nie istnieje wasn't, love dvižuhu i szarych włosów orgazm, więc wycofała się badania (i z Alp oraz z insty)
Istnieją owls, które sprzedają częścieji nie było żadnych transakcji
W tym temacie przeglądy: 1 (członkowie: 0, Goście: 1)