Dezvoltatorii dragi! Întreb pentru al tău ajutor!
Ataşare 1611
După ce a dat seama că pentru comerţul pe mâinile Forex nu am suficient calităţile necesare pentru comerciant, să ceară sfatul. Am încercat o mulţime-Multumesc lui Dumnezeu, ele sunt suficient.
Acum gonâû actualizat Terminatori. Aceasta a pus lumini suplimentare, acestea sunt prea în arhivă. Nu otmahivajtes′ imediat. Terminatorul ar putea o zi našlepat′ de la 30 la 80% din depozit, şi poate fuziona toate pe oră, care este împingându-posesiunile greu. Cu această ocazie am avut ideea, poate ne puteţi ajuta traduce în realitate.
Pentru a evita depunerea de golire, aveţi nevoie pentru a adăuga posibilitatea de îngrijire poziția minus un anumit număr de elemente set lokirovočnoj ratele. O poziţie profitabile pentru a atinge un anumit dolivat′ de profit. Este ia profit este următoarea ordine. Astfel, puteţi merge pentru ore pe prețul final. Şi totuşi, ca Terminatorul avut un virtual ia Profit, stop pierdere şi trailing stop.
Poate că unele dintre aceste funcţii pentru Terminator am deja există, doar I-profane dihotomie în MetaEditor program, şi nu a reuşit să le găsească. Vă rugăm să ajute dacă pot găsi timp.