Pentru a uimirea mea mare, am găsit pe secţiunea Forum RVD, sau cel puţin o sucursală dedicată newbies. Am deschis special pentru comercianţi şi investitori care nu au mult de experienţă în lucru pe Forex, dar există o mare dorinţă de a învăţa şi practica, obţinerea de informaţii noi. Întrebaţi comercianţi cu experienţă şi Investitorii consideră condescendent pentru că părea un lucru obişnuit, şi ocazional peek în acest thread-să educe tinerii.![]()

LinkBack URL
Despre LinkBacks
Răspunde cu citat
Roboti au două categorii). Cele mai multe newbies, chiar şi fără experienţă de pe demo, ia un doctorat gata făcute şi ceva timp să tranzacționate. Dar gata să răspundă este consilier pentru schimbările de pe piaţă globală şi fuzionează, mai devreme sau mai târziu, şi în cele mai multe cazuri în mod neaşteptat-adus la un 3-4% pe săptămână şi toate dintr-o dată totul este de peste. Mai ales acest păcat fiecare graali gratuit tip Ilanov şi Izhe cu ei bazate pe Martin. Şi oameni cu o vastă experienţă în piaţă şi strategia proprie, a lucrat la istoria şi realitate, sau scrie consilier sau au creierul. Cu această experienţă, acestea pot siguri că lor consilier de strategie nu sol′ët totul în prima săptămână, şi orice bruscă se schimbă în piaţa sau impactul Stiri acestea pot cu uşurinţă ajusta manual.
Şi despre kratkosroka-da, probabil, mai bine începe cu intradeâ, dacă numai pentru a lucra la partea tehnică a comerțului, secvenţă de acţiuni.