+ Răspunde la subiect
Pagina 1 din 2 1 2 ActualizatПоследняя
Rezultate rezultatele 1-15 21
  1. Mesajul separat # 1
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    12.12.2011
    Adresa
    Aici şi acum
    Mulţumit (o)
    2
    Primit Multumesc: 4 (posts: 3).
    Pentru a uimirea mea mare, am găsit pe secţiunea Forum RVD, sau cel puţin o sucursală dedicată newbies. Am deschis special pentru comercianţi şi investitori care nu au mult de experienţă în lucru pe Forex, dar există o mare dorinţă de a învăţa şi practica, obţinerea de informaţii noi. Întrebaţi comercianţi cu experienţă şi Investitorii consideră condescendent pentru că părea un lucru obişnuit, şi ocazional peek în acest thread-să educe tinerii.

2. Mesajul separat # 2
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    29.12.2011
    Mulţumit (o)
    0
    Primit Multumesc: 2 (posts: 2).
    Aici este prima întrebare. Eu personal sunt interesat de tranzacţionare cu consilierii. Relevant pentru începător şi un consilier care a cumpărat mai bine: toate sfătui ca bun, sau a făcut scrieţi (programatori scrie în ordine). Furnizat, că experienţa de comerţ "mânere" pentru mai multe luni deja disponibile.)) Deoarece începători de obicei trimite "mânere" vândut.))

3. Mesajul separat # 3
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    13.12.2011
    Mulţumit (o)
    3
    Multumesc a primit: 0 (posts: 0).
    Şi mânere tine de a demo au tranzacţionate?

4. Mesajul separat # 4
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    12.12.2011
    Adresa
    Aici şi acum
    Mulţumit (o)
    2
    Цитата Mesaj de la Eshwar Посмотреть сообщение
    Aici este prima întrebare. Eu personal sunt interesat de tranzacţionare cu consilierii. Relevant pentru începător şi un consilier care a cumpărat mai bine: toate sfătui ca bun, sau a făcut scrieţi (programatori scrie în ordine). Furnizat, că experienţa de comerţ "mânere" pentru mai multe luni deja disponibile.)) Deoarece începători de obicei trimite "mânere" vândut.))
    Цитата Mesaj de la Врединко Посмотреть сообщение
    Şi mânere tine de a demo au tranzacţionate?
    Da, întrebare a apărut pe demo sau cont real vă tranzacţionate, cel puţin mikrosčëte. Există o diferenţă foarte mare în psihologie comercial aer (demo) şi real de lucru cu bani reali. Dacă aveţi deja o experienţă de acest lucru, s-au dezvoltat unele consilier de strategie-tu nu mai sunt necesare. Cu succes (bine, relativ bineRoboti au două categorii). Cele mai multe newbies, chiar şi fără experienţă de pe demo, ia un doctorat gata făcute şi ceva timp să tranzacționate. Dar gata să răspundă este consilier pentru schimbările de pe piaţă globală şi fuzionează, mai devreme sau mai târziu, şi în cele mai multe cazuri în mod neaşteptat-adus la un 3-4% pe săptămână şi toate dintr-o dată totul este de peste. Mai ales acest păcat fiecare graali gratuit tip Ilanov şi Izhe cu ei bazate pe Martin. Şi oameni cu o vastă experienţă în piaţă şi strategia proprie, a lucrat la istoria şi realitate, sau scrie consilier sau au creierul. Cu această experienţă, acestea pot siguri că lor consilier de strategie nu sol′ët totul în prima săptămână, şi orice bruscă se schimbă în piaţa sau impactul Stiri acestea pot cu uşurinţă ajusta manual.

5. utilizatorii 2 spun vă mulţumesc pentru starea pentru acest post utile:

Врединко (30.01.2012), Татьяна Ивановна (27.01.2012)

6. Mesajul separat # 5
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    29.12.2011
    Mulţumit (o)
    0
    La sută... continua până la suûs′. Astfel, consilier nu are nevoie? Sau doriţi să scrie comandă pentru a nu lua riscurilor cu gata? Îmbinare nu vreau să.
    Цитата Mesaj de la Status Посмотреть сообщение
    În plus, orice modificări bruște ale pieței sau impactul Stiri ei pot ajusta cu uşurinţă manual.
    Aici, apoi este o altă problemă: comerţului pe ştiri un newbie nu straluceste? N-ar fi crezut că ştiri ar influenţa activitatea expert advisor.

7. Mesajul separat # 6
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    13.12.2011
    Mulţumit (o)
    3
    comerciale pe ştiri un newbie nu straluceste?
    În principiu, straluceste))) munca ta cu ştiri va fi determinată de vehiculul dumneavoastră. Dacă sunt de tranzacţionare intradej, particule inexplicabil ştiri vă poate arată caracterul (mi-ar recomanda picior, la kratkosroke).
    Ştiri poate influenţa activitatea de consilier
    Bine dacă închidere tranzacțiile în cazul bruscă preţul de circulaţie opusă este, după cum am înţeles

8. Mesajul separat # 7
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    29.12.2011
    Mulţumit (o)
    2
    Primit Multumesc: 1 (posts: 1).
    Şi am o întrebare, ce moneda pereche un newbie este cel mai bun pentru a începe să lucreze?

9. Mesajul separat # 8
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    13.12.2011
    Mulţumit (o)
    3
    Sincer, este mai uşor să consilieze ce nu funcţionează. De exemplu, general acceptate pereche "complex": RON/USD, USD/JPY. Pentru a selecta o moneda pereche, am recomanda acest cuplu poanalizirovat′ grafică la termene diferite şi evaluarea natura mişcări şi volatilitatea se potrivesc vehiculul dumneavoastră (sau cel puţin predilections şi particularităţile naturii).

10. Mesajul separat # 9
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    29.12.2011
    Mulţumit (o)
    0
    În principiu, straluceste))) munca ta cu ştiri va fi determinată de vehiculul dumneavoastră. Dacă sunt de tranzacţionare intradej, particule inexplicabil ştiri vă poate arată caracterul (mi-ar recomanda picior, la kratkosroke).
    Este da. Comerciale intradej ştiri nu recomand, pentru că este neprofitabile.
    Bine dacă închidere tranzacțiile în cazul bruscă preţul de circulaţie opusă este, după cum am înţeles
    Şi dacă mâinile pentru a închide afacere pierdere?

Tatiana Ivanovna
    Şi am o întrebare, ce moneda pereche un newbie este cel mai bun pentru a începe să lucreze?
    Cele mai populare-EUR/USD, este dat ca exemplu în literatură... personal, mi se pare aceste exemple este dificil pentru a se potrivi alte cupluri, acestea se comportă diferit.

11. 1 utilizator spune vă mulţumesc Eshwar pentru acest post utile:

12. Mesajul separat # 10
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    13.12.2011
    Mulţumit (o)
    3
    Şi dacă mâinile pentru a închide afacere pierdere?
    Desigur, poate şi ar trebui să fie. în special în cazul în care a ajuns la slumps în cazul în care MM face aproape afacere. Shopper despre impactul de ştiri la activitatea expert advisor.

13. Mesajul separat # 11
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    12.12.2011
    Adresa
    Aici şi acum
    Mulţumit (o)
    2
    Цитата Mesaj de la Татьяна Ивановна Посмотреть сообщение
    În anumite circumstanţe cele mai bune rezultate aduce o pereche, orice alte. Totul depinde de dumneavoastră forex trading strategie. În zadar vă sunt conspira pentru a intradej. Şi un novice pot activ pipsovat′, pur şi simplu selectaţi previzibil cupluri cu înaltă amplitudine a prețului. Amplitudine GBP/USD-mare, şi comportamentul ei de multe ori nu se potrivesc rezultatele analizei tehnice, o strategie pe termen mediu ponderat, nu este adecvat pentru pipsovki-doar dreapta. CHF/JPY-atât de imprevizibile pereche, care pot fi utilizate numai pentru pipsovki. EUR/CHF-adesea frunze în apartament, puteţi aştepta luni, tendinţă şi rămâne doar pipsovat′. pentru alte cupluri pentru a selecta strategii bazate pe analize tehnice cum ca predicţii. Cele mai previzibil AUD/USD, NZD/USD, USD/CHF şi USD/CAD. Şi aici este EUR/USD, nu recomand lipsit de experienţă comerciant-prea multe capcane.

14. 1 utilizator spune vă mulţumesc stare pentru acest post utile:

Врединко (02.02.2012)

15. Mesajul separat # 12
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    29.12.2011
    Mulţumit (o)
    2
    în măsura în care am înţeles, newbie este cel mai bun pentru a începe cu o vânzare scurt?

16. Mesajul separat # 13
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    01.02.2012
    Adresa
    Rusia
    Mulţumit (o)
    1
    Prieteni sfătuit până la vnikaû în Forex trading, PAMM investiţii. Ar putea recomanda o resursă pentru a explora sistemul de PAMM?

17. Mesajul separat # 14
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    12.12.2011
    Adresa
    Aici şi acum
    Mulţumit (o)
    2
    Цитата Mesaj de la Дмитрий Посмотреть сообщение
    Prieteni sfătuit până la vnikaû în Forex trading, PAMM investiţii. Ar putea recomanda o resursă pentru a explora sistemul de PAMM?
    Informaţii generale despre PAMM-sistem-site-ul oficial Pieţele RVD. Există o selecţie bună de detaliate articole despre investesc în PAMM-cont şi declaraţie privind deschiderea contului în RVD.

----------Adaugă 11: 55 — — — — — — — — —-mesajul anterior a fost postat în 11: 42 — — — — — — — — — —

Цитата Mesaj de la Татьяна Ивановна Посмотреть сообщение
    în măsura în care am înţeles, newbie este cel mai bun pentru a începe cu o vânzare scurt?
    Newbie este cel mai bun pentru a începe cu lectură cărţi şi articole despre ForexDacă teoria serios, comerciant nevoile sumelor specifice, dar apoi nevoie practică la demo cu flancat cu PAMMami. Dmitri este destul de dreapta-nu este nici o experienţă investiţia în PAMM-conturi şi examinează comportamentul de schimb de bani reali. Şi despre kratkosroka-da, probabil, mai bine începe cu intradeâ, dacă numai pentru a lucra la partea tehnică a comerțului, secvenţă de acţiuni.

18. 1 utilizator spune vă mulţumesc stare pentru acest post utile:

Дмитрий (08.02.2012)

19. Mesajul separat # 15
    Newbie
    Reputaţie:
    0  = + 0 − 0

Înregistrare
    29.12.2011
    Mulţumit (o)
    2
    precum şi despre cărţi şi articole este uşor de înţeles fiecare zi care dedice câteva ore. Ar fi o idee bună să spate sus teoria.

Informaţii despre acest subiect

Utilizatorii care vizionează acest subiect

Acest subiect Comentarii: 1 (membri: 0, vizitatori: 1)

Tag-uri pe acest subiect

Drepturile dumneavoastră

• nu pot crea un subiect nou
  • nu pot răspunde la subiecte
  • nu pot ataşările mai repede
  • nu pot Editare mesajele dumneavoastră
Яндекс.Метрика