Ce I abil precaut istorie în terminal descris în unul dintre posturile, acesta fie doar se blochează sau frunze numai faptul că există.
Face instrucțiunile stabilite aici: deschide un citate Mt4-serviciu Arhiva-import-prezentare-alegeţi fişierul unzipped descărcată din situl (delimitat pus o virgulă)-spânzurat sau OK, dar au nevoie nu numai citate care au fost înainte de aceasta.Şi intervalul de timp necesar citate în M1 pentru o perioadă lungă (şi cel ei) în MT4 3-4 zile.
pentru a fi sincer eu sunt nu importate vreodată atât... I konvertiroval utilizarea script-urilor, descrise în alte thread pare... Copiaţi fişierul csv din experţi/fişiere foldere şi rulează script-ul Dukasa. Şi, deoarece sunt faci este posibil că trebuie să aşteptaţi mult timp până la procedura deoarece fişierul imens... Ei bine poate nu virgulă separatori, şi punct şi virgulă (de obicei, pentru formatul csv). Încercaţi un separator virgulă pune
Încercat-o, nu ajuta.
Se pare că am complet armless, ca a încercat şi csv descărca instrucţiunile de aici Normele de proiectare, dezvoltare, test, evaluarea și optimizare de tranzacţionare sistemele de pe piaţa FOREX (FOREX) dar, de asemenea, nu este publicată.![]()
Aici sunt instrucţiuni am acţionat numai krivovataâ http://forum.rvdinvestmentgroup.com/forum-2-brokerskaya-Kompaniya-RVD-Markets-Limited/thread-7093-real-testirovanie-Platformy-rvdtrader-4-a/Page-11.html#post152726
Există mai mult pentru a citi thread, I pune întrebări, eu nu prea... dar am fost doar real se răspândeşte şi nu pur şi simplu a lua Arhiva citate... dar tot ce puteţi face este... citit acolo... Am doar ieri peste tot din nou a făcut şi luat povestea pe lira cu anul 2007
Toate vă vedea, să nu mai vorbim termina prima executare aproape perfect de tehnologia sine
şi a primi agregate citate
SebastianPerreira (20.12.2011)
și arhivele sunt actualizate link-uri real în primul post"până în această săptămână, "?
este cineva aici?
Vă rugăm să trimiteţi o poveste normale cu RVD pentru toate cuplurile. Cel puțin un minut.
Acest subiect Comentarii: 1 (membri: 0, vizitatori: 1)