Toate sănătos!
Has anyone consilier Iris FX.
Pe link-ul test Armata de pace Forex, aproape jumătate de an. Trageri scăzut și randamentul decente.
Orar:![]()
Toate sănătos!
Has anyone consilier Iris FX.
Pe link-ul test Armata de pace Forex, aproape jumătate de an. Trageri scăzut și randamentul decente.
Orar:![]()
ErfurtAcest lucru este o discuţie pe Dyk, sau de căutare? Dacă căutarea, la sucursala corespunzătoare pentru a scrie, şi dacă discuţia, discuţia de obicei se transformă topikpaster.
OK, nici în comun mai jos.
Cuplu: Euro
TF: strategia de 1 şi 2-H1, strategia H4-3.
Z.Y. Trek necesită tratament.
Aici este lečennyj. Dar nu vreau să lucreze la Alpari micro-Real Madrid. Poate cineva vă spune de ce?
igor2 (24.05.2011), Это_не_медведь (27.05.2011)
VAKAm o FHDD pe versiunea demo a MM din lucrarile mele de rezervă.
Am un demo clasic în Alpari, de asemenea, de lucrări. Şi aici este micro nu vreau padla!![]()
Pe meu Tester scrie 2011.04.30 16: 12: 03 2011.02.16 10: 27 IrisFx_EA EURUSD, H1: OrderSend eroare 4107 şi 2011.04.30: 16: 12: 03 2011.02.16 10: 27 IrisFx_EA EURUSD, H1: takeprofit nevalidă pentru funcţia OrderSend
Spune-mi ce ar putea fi problema?
Aici sunt aproximativ la fel!![]()
Cel mai probabil este o problemă cu exactitatea de raportare. Alpari a fost o astfel de gluma, care, în loc de zecimale 4-lea a mers cu 8-n pisici. Puteţi încerca pentru a normaliza valorile variabile predefinite şi funcţiile care includ preţ (Ask preţ, preţ de ofertă, OrderOpenPrice () OrderStopLoss (OrderTakeProfit),...)
NormalizeToDouble (variabile cifre), etc.
Apropo, alte DC la Reale încercat cineva rula o BUFNITA?
Multumesc pentru explicaţie, dar cum se face?
VAKsau, dacă aţi înţeles sau mukle progerov-solicitarea de căutare. Nu am până acum.
ErfurtSunt fara cuvinte din cauza 4 caractere, în timp ce al′parâh 5 de caractere pe secundă. de asemenea, nu a existat nici oferte, nu acolo nu a fost, îmi place dvižuhu, părul gri şi orgasm, astfel încât s-a retras testul (şi cu Alpi, şi cu insty)
Există Warriors care vinde mai desşi nu a existat nici tranzacţii
Acest subiect clienţi: 2 (membri: 0, vizitatori: 2)