Na môj údiv skvelé, som našiel v sekcii Forum RVD alebo aspoň Konár venované newbies. Som otvoril zvlášť pre obchodníkov a investorov, ktorí nemajú veľa skúseností v práci na Forex, ale je skvelé túžbu učiť sa a praktizujú, získavanie nových informácií. Opýtajte sa skúsených obchodníkov a investorov zvážiť povýšený na vás, ktoré sa zdajú byť samozrejmosťou a príležitostne nahliadnuť v tejto vlákno-vzdelávať mladých ľudí.![]()

LinkBack URL
O LinkBacks
Odpovedať s citátom
Roboti mať dve kategórie). Väčšina newbies, dokonca aj bez skúseností na demo, odoberte vstavaných poradcov a určitý čas obchodovateľné. Ale pripravení reagovať, je poradca na globálny trh zmeny a zlúči skôr alebo neskôr, a vo väčšine prípadov neočakávane-priviedol k 3-4% týždenne a zrazu všetko je za nami. Najmä hriech každý zdarma graali typu Ilanov a Izhe s nimi na základe Martin. A ľudí s rozsiahlymi skúsenosťami na trhu a svoju vlastnú stratégiu, pracoval na históriu a realitu, alebo písať poradca alebo sa mozgom. S tejto skúsenosti môžu byť istí, že ich stratégie poradca nie sol′ët všetko, čo v prvom týždni a akékoľvek náhle zmeny v trhu alebo vplyve Novinky si môžete ľahko nastaviť manuálne.
A o kratkosroka-Áno, snad, lepšie začať s intradeâ, keby len vypracovať technické strane ochrannej sekvenciu akcií.