Ahojte všetci!
Myslím, že informácie, ktoré takto budú užitočné pre mnoho.
Moje zárobky jadro na internete. Mnohé platíte za obnaličiku elektronické peniaze? I 'm, áno. Lepšie zaplatiť. Ale som našiel jednoduchý a lacný spôsob.
Som otvoril účet s Payweb (je zadarmo) a objednať z nich debitovuû mapy, s ktorými majú za predpokladu plný vyvinutej pobrežných účet pre iba 42! Teraz strieľať peniaze v akejkoľvek ATM a platiť za to je len 2 doláre za odstránenie bez ohľadu na výšku.
Tu je malý príklad, bola streľba vo funkcii pole WebMoney. Povedzme, že streľba bola 200 dolárov, po prvé, potrebujem zmeniť peniaze, pretože nemohol výťah dolára a samozrejme v elektronická mena výmenníku nie banka! Už som stratil 5 dolárov. Ďalej, displej, iný 12 $ spojený s zarobil mě 200 dolárov, WebMoney stiahnuť môj 17 $! Čím vyššia suma vyššia Komisiou. To je premýšľať, alebo 2 krát zaplatiť vebmanâm alebo poradie kariet a stiahnuť peniaze z ATM, potom niekedy za 2 doláre.
Môžete vziať je reklama, ale naozaj mať karty a veľmi spokojní.
Záujemcom https://payweb.com
----------Pridáva 22.02.2012 v 16: 24 — — — — — — — — —-predchádzajúca správa bola zaúčtovaná 17.02.2012 11: 16 — — — — — — — — — —
Môj priateľ sa rozhodli tiež urobiť účtu a karty na Payweb, bol povedal, že teraz dost skenuje a notarized doky už nepotrebujete. Išiel na svojich stránkach a skutočne!
Dostal list na èlektronku, že došlo k zmene sadzieb, "z ročného poplatku za používanie skóre poklesli o 33% až $ 36 (namiesto od $ 42 + $ 12 ako predtým)! By sme tiež radi vás upozornili, že Komisia teraz budú účtované žiadne peniaze Payweb priamo z vášho bankového účtu. Neustále pracujeme na zlepšenie našich služieb a dúfam, že ste spokojní s našimi službami!
----------Pridáva 05.04.2012 v 13: 30 — — — — — — — — —-predchádzajúca správa bola zaúčtovaná 22.02.2012 v 17: 24 — — — — — — — — — —
Môžete jednoducho prenášať fondov kontám ostatných používateľov Payweb. Bez ohľadu na to, ako ďaleko boli príjemcovia platieb (svojich priateľov, príbuzných alebo obchodnými partnermi), ak majú účet bude dostávať peniaze Payweb okamžite. Ak majú medzinárodné debetné karty otvorené s Payweb, môžete stiahnuť peniaze na akékoľvek ATM sveta práce s Mastercard. Vykonanie prevodu je potrebné príjemcu ID Payweb číslo.
----------V 11: 56 pridáva 25.04.2012 — — — — — — — — —-predchádzajúca správa bola zaúčtovaná 05.04.2012 v 13: 30 — — — — — — — — — —
Payweb je odporúčajúce program, to znamená, že Payweb bude platiť Komisie pre všetky interné transakcie každý používateľ prihlásený na váš odkaz Payweb. Týmto spôsobom môžete získať peniaze pre trvanie činnosti užívateľa mal Payweb odkaz (v súčasnosti je odmena USD 0,05 transakcii).

LinkBack URL
O LinkBacks
Odpovedať s citátom