Prečo nemôže prevziať História v termináli, ako je opísané v jednom z týchto miest, je buď len zmrzne alebo opúšťa len skutočnosť, že existujú.
Urobiť pokyny stanovené tu: otvoriť Mt4 servisných ponúk Archív-dovoz-prehľad-vyberte unzipped súbor prevziať z lokality (dajte oddelené čiarkou)-zavesil alebo je OK, ale sú potrebné nielen cenové ponuky, ktoré boli pred tým.A časový rámec potrebný cituje M1 na dlhú dobu (a nanajvýš ich) v MT4 3 až 4 dni.
Ak chcete byť úprimný som 'm neimportujú niekedy tak... Som konvertiroval pomocou skriptov opísané v druhej vlákno sa zdá... Skopírujte súbor csv v odborníkov/súbory priečinkov a spustený skript Dukasa. A vzhľadom k tomu, že robíte to je možné, že musieť čakať dlho do režimu, pretože obrovské súbor... Možno aj nie čiarkou oddeľovače a bodkočiarka (zvyčajne na formáte csv). Skúste oddeľovač bodkočiarku do
Pokoušel, nepomôže.
Zrejme som úplne armless, ako sa pokúsil a csv stiahnuť návod tu Pravidlá pre dizajn, rozvoj, testu, vyhodnotenie a optimalizácia obchodovania systémy na trhu FOREX (FOREX) ale tiež nebola publikovaná.![]()
Tu je návod, konala iba krivovataâ http://forum.rvdinvestmentgroup.com/forum-2-brokerskaya-kompaniya-rvd-Markets-Limited/thread-7093-Real-testirovanie-platformy-rvdtrader-4-a/Page-11.html#post152726
Existuje viac na čítanie vlákno, klásť otázky, príliš Zdaliž ste... ale bol len skutočné nátierky a nie jednoducho dostať cituje archívu... ale to je všetko, čo môžete urobiť... Prečítajte si tam... Som práve včera celej znova má urobiť a dostal príbeh na libry s roku 2007
Všetci ste vidieť, nieto ešte dokončiť prvú Wordpot popravu technológia sama o sebe
a prijímať súhrnné Citáty
SebastianPerreira (20.12.2011)
a archívy sú aktualizované skutočné odkazy v prvom post"až do tohto týždňa, "?
je tu niekto?
Predložte normálne príbeh s RVD pre všetky páry. Aspoň jednu minútu.
Túto tému Recenzie: 2 (členovia: 0, hostí: 2)