Za moje veliko presenečenje, sem našel na odseku Forum RVD ali vsaj podružnice posvečena newbies. Sem odprl je posebej za trgovce in vlagatelje, ki nimajo veliko izkušenj v delo na Forex, vendar obstaja veliko željo, da učijo in poklic, pridobivanje novih informacij. Vprašajte izkušeni trgovce in vlagatelje menijo, Snishodljiv vam, da se zdi pogostejši, in občasno pokukati v to nit-da izobraževati mlade.![]()

LinkBack URL
O LinkBacks
Odgovor s citatom
Roboti imajo dve kategoriji). Večini newbies, celo brez izkušenj na demo, sprejmejo že pripravljenimi svetovalcev in nekaj časa z njimi trguje. Vendar pripravljeni odgovoriti, je svetovalec za globalne tržne spremembe in spajanja, prej ali pozneje, in v večini primerov nepričakovano-prinesel 3-4 %, na teden in naenkrat je vse nad. Zlasti ta greh vsak prost graali vnesite Ilanov in Izhe z njimi temelji na Martin. In ljudje z veliko izkušnjami na trgu in lastno strategijo, delal na zgodovine in realnosti, ali napisati svetovalec ali so možgane. S te izkušnje, so lahko prepričani, da njihove strategije svetovalec ne sol′ët vse prvi teden, in vse nenadne spremembe na trgu, ali vplivu Novice so lahko enostavno prilagodite ročno.
In o kratkosroka-ja, morda, bolje začeti z intradeâ, če je to samo na delo, tehnične strani trgovine, zaporedja ukrepov.