Pozdravljeni vsi skupaj!
Думаю, что информация, приведенная ниже, будет полезна очень многим.
Мои основные заработки в интернете. Вы много платите за обналичику электронных денег? Я, да. Точнее платил. Но я нашел более простой и дешевый способ.
Sem odprl račun z Payweb (to je prosti) in naloži iz njih debitovuû zemljevid, s katerim imam zagotovila popolno fledged priobalne račun za samo $ 42! Zdaj sem ustrelil denarja v koli ATM in plačilo za to je samo $ 2 za izbris ne glede na znesek.
Tukaj je majhen primer, sem bil streljanje v polje urad WebMoney. Recimo sem bil streljanje 200 $, najprej, rabim spremeniti denar, ker sem mogel dvigalo dolar, in seveda v elektronski valuti izmenjevalnika ne bančnih! Sem že izgubil $ 5. Naslednji, zaslon, drugo 12 $, skupaj z zaslužili, mi $ 200, WebMoney odstopi moj 17 $! Višji znesek, višji Komisija. Ki menite, ali 2-krat plačati vebmanâm ali vrstnem kartice in umakniti denar od ATM potem kdaj za $ 2.
Можете считать это рекламой, но я реально пользуюсь картой и очень доволен.
Кому интересно https://payweb.com
----------Doda 22.02.2012 v 16: 24 — — — — — — — — —-prejšnje sporočilo knjižite 17.02.2012 v 11: 16 — — — — — — — — — —
Moj prijatelj odločil, da tudi račun in kartico k Payweb, je povedal, da zdaj dovolj skenira in sodno overjeni dokov ni več potrebna. Šla na njihovo spletno stran in res!
I prejela dopis na èlektronku, da je bila sprememba v tarifah, "po letna pristojbina za uporabo rezultat, zmanjšala 33 % za $ 36 (namesto od $ 42 + $ 12 kot prej)! Radi bi tudi, da svojo pozornost, da Komisija zdaj se zaračunajo brez denarja Payweb in neposredno z vašega bančnega računa. Mi delamo nenehno izboljšanje naših storitev in upamo, da ste zadovoljni z našo storitev!
----------Doda 05.04.2012 v 13: 30 — — — — — — — — —-prejšnje sporočilo knjižite 22.02.2012 17: 24 — — — — — — — — — —
Lahko zlahka prenesti sredstva na račune drugih uporabnikov Payweb. Ne glede, kako daleč so bili prejemniki plačil (prijatelji, sorodniki ali poslovnih partnerjev), če imajo račun, bodo prejeli denar Payweb takoj. Če imajo v mednarodnih debetno kartico, odprla z Payweb, lahko umakne denarja v koli ATM na svetu, ki delajo z Mastercard. Izvršiti prenosa je zahteva prejemnika plačila ID Payweb številko.
----------Doda 25.04.2012 v 11: 56 — — — — — — — — —-prejšnje sporočilo knjižite 05.04.2012 v 13: 30 — — — — — — — — — —
V Payweb je napotitev program, to pomeni, da Payweb vam bo plačal Komisije za notranji transakciji, vsak uporabnik prijavljen vašo povezavo Payweb. Ta način dobite denar za trajanje dejavnosti uporabnik imel Payweb povezavo (trenutno je plačilo USD 0,05 na transakcijo).

LinkBack URL
O LinkBacks
Odgovor s citatom