Vse zdravo!
Je kdorkoli svetovalec Iris FX.
Na povezava preskus Forex mir vojske, skoraj pol leta. Nizko črpanje in dostojno donosa.
Časovnim razporedom:![]()
Vse zdravo!
Je kdorkoli svetovalec Iris FX.
Na povezava preskus Forex mir vojske, skoraj pol leta. Nizko črpanje in dostojno donosa.
Časovnim razporedom:![]()
FeserTo je razpravo o Dyk ali iskanje? Če iskanje, primerno podružnice napisati, in če razpravo, razpravo običajno obarva topikpaster.
OK, koli skupni spodaj.
Nekaj: evro
TF: strategija 1 in 2-H1, H4-3 strategije.
Z.Y. Trek zahteva obravnavanje.
Tukaj je lečennyj. Vendar želite delati na Alpari mikro-Real Madrid. Lahko kdo pove zakaj?
igor2 (24.05.2011), Это_не_медведь (27.05.2011)
VAKImam a FHDD na demo verzijo mm od moje backup del.
Imam demo klasika v Alpari tudi tovarna. In tukaj je na mikro ne želim, da bi padla!![]()
Na moj Preskuševalnik piše 2011.04.30 16: 12: 03 2011.02.16 10: 27 IrisFx_EA EURUSD, H1: OrderSend napake 4107 in 2011.04.30 16: 12: 03 2011.02.16 10: 27 IrisFx_EA EURUSD, H1: neveljaven takeprofit za OrderSend funkcijo
Povej mi, kaj bi lahko bil problem?
Tukaj sem približno enako!![]()
Najverjetneje je težava s točnostjo poročanja. V Alpari je šala, da namesto od 4-th decimalno, ki so šli z 8-n mačke. Lahko poskusite normalizuje vrednosti vnaprej določene spremenljivke in funkcije, ki vključuje ceno (Ask cena, ponudba za ceno, (OrderOpenPrice () OrderStopLoss () OrderTakeProfit),...)
NormalizeToDouble (spremenljivka števk) itd.
Mimogrede, druge DC na Reale poskušal nekdo zagnati sova?
Hvala za razlago, vendar kako uganjati to?
VAKali, če razumete ali mukle progerov iskanje-zahtevo. Nisem do sedaj.
FeserJaz sem zanijemi zaradi 4 znakov, medtem ko al′parâh 5 znakov na sekundo. tudi ni bilo nobenih ukvarja, ne ni, sem ljubezen, dvižuhu, sivo las in orgazem, tako umaknila preskus (in s Alp in insty)
Obstajajo sove, ki prodajajo bolj pogostoin ni bilo nobenih transakcij
To temo reviews: 1 (člani: 0, gostje: 1)