(A) spajanja v neznane svetovalec, še lažje, primeri priljubljenih)
(A) spajanja v neznane svetovalec, še lažje, primeri priljubljenih)
No, če ste neposredno na resnično vešaeš′, ki je grozno, da je vaš problem)))))
ne vnesete globlje) je dlje greš, bolj sem spoznala, da ste na tla manj kot eno leto)))
Samo sprašujem koliko svetovalci, ki lahko Smrviti, preden boste razumeli, kako delujejo in zvestobe.
O "grozno"-izdaje. Lahko spojite in svetovalec touted veliko, če ne izpolnjuje TC.)) Ali narobe?
Ko je vaunted?)))
ste pravico vešaeš′ well-advertised?))
Da, nekateri je Pentagon svetovalca, ali jih Buffett, imam še za preskus ne imam, da))
Ja No, imel gledati kot Dokučiti "" železa"dokazano,", "delo". Celo preskus v dobri veri. In to vse gladko v skušnja način. Ampak resnično povezavo ne ročaj. Ali TC ne utemeljuje sama. In nato je bil pritožujejo lastnik: to je rekel, slivator (govoriš ji je, mimogrede). In nov pogled in šel, tresk. Zato sprašujem kako dolgo lahko greš in kramp)) ni lažje samo naloga.
Vendar Buffett je kul) Ržët, nemara?)) Nekako imam skript z pasu rž))
Kositer) Ilan) Martini moločniki, ki so 1-2 meseca, nekaj slišal o Forex)
včasih ni dobro za kodingu TSki, kot na primer grafični analiz ali trgovine za neobvezno ravni, nosilec...
Poni in PONI.ne zavisti....
In mislim: kositer. Dobro, Martin, delo in super stric, in tudi je. Vendar, I ne, ne na vseh zanimivo. Kot tudi možnosti.
Vendar, moje skromno oseba-ne razlog govoriti v to nit.))
Če obstaja nekdo, morda povej svetovalec bolje Rešetkasto ne porabiti denarja za njegovo pisanje.
tresk že ta dobiček ustvarjalec in protest svojo vypendrivalsâ ni tako donosna da...v sosednjih podružnice oglašuje na vse forumi postit....
zdravo!
Lahko nekdo pomoč s to čudež. Jaz hoteti uvaževati to. Hvala vnaprej.
indikator.rar
V tej temi pregledi: 3 (člani: 0, gostje: 3)