Sevgili programcılar bir danışman ücretsiz yazabilirsiniz.
Sevgili programcılar bir danışman ücretsiz yazabilirsiniz.
Bu iş alabilir.
Kimse having uzman bir danışman yazmak için sorun pomomogite. mts çalışmalarının geçmişi oldukça iyi test. Şimdi denetlemek istediğiniz...
bir Scrin bakın
Dediğiniz gibi her şey, orada istekli
![]()
zaman (veya değil) ve ben yazacağım...
![]()
Dostum çubuklar içinde ticaret robot zamanında Martin ile arıyor.
Birisi ücretsiz alabilir (ya da bile ödenen-o onu isteyeceğiz fiyatını girin)...
Yazmak lichku çalışacağım belirtimi anlamak istiyorsanız istiyor.
Teşekkür ve mutlu tatiller!![]()
Çocuklar, yardım yazma danışmanı olan bir strateji, sen lüzum-e otomatikleştirmek![]()
Marusâ123daha ayrıntılı olarak, olabilir?
özgür irade değil, ilk arama, zaman kaybı pbx sistemidir, artık ile hakkında karıştırmasını olacak ücretsiz modernizasyon
İlginç Türkiye, bazı uzman yazmak olabilir? http://Slil.ru/28946646
ALEXsesGit Kim Bedava danışman yazacağız? (# 103907)
Sevgili yoldaşlar!
Kim pozisyon gösterge sar eşlik edecek bir danışman, sormak istiyorum.
Danışman hareketin bu temelde yarı hacmine yakın (bkz resim). Sen-si olmak 1 çok satın almak fiyat usdchf 1.0635 ()sar satın almak için bir sinyal değildir!!!). Gördüğünüz gibi şu anda sar düzenlenmiştir ve alışveriş gider. İlk kez değişti bir mum ilk işaretçiyi gösterir-yani, sar, bu sinyal kullanmak istediğiniz yarım Sipariş kapanışı için fiyat ve Dur 1.0668 level 20 üzerinde düz çevirmek demek geçerli Puan-30 (kırmızı x (örneğin 1.0648)) qiyməti. Biz-si olmak başka 0.5 çok. Eğer fiyat artar ve kayıp-özgür sl-1, zaten dan 0.5 çok sonraki yarım çalışmıyor, sonraki sinyal sar hakkında 1.0761 (ok 2) sonra kapatılacak. Burada tekrar düz n noktalarında çevirir. ve dek var ya da sonraki sl çalışmıyor
Stoploss komut dosyasını yapılandırmak için parametreleri göstergesi ve cari fiyat taşınan öğe taşıma
![]()
Jorjik tarafından Last edited; 27.05.2010 içinde 16: 03.
Strateji burada paylaşmak ve programcılar zaten izlerken kim ilgi, olacak yazın. Ve fikir dağıtmak istemiyorum, lichku içinde atmak.Mesaj Маруся123
![]()
Cmillion tarafından Last edited; 12.06.2010 18: 07.
Biri vida Yardımı için èkspu gelişmiş bir filtre penceresinde gösterge ne bot Tarih Murray başladı sadece sadece göstergeyi değişken parametreleri http://www.sharemania.ru/0116834 kaldı gibi uç sorunu gösterdi bir göstergesi olarak açık pozisyonlar.Mesaj cmillion
Ozon hediye kartı tarafından elektronik olarak düzenlenmiş son; 26.06.2010 içinde 10: 44.
Kim Bedava danışman yazacağız?
İş sadece lichku.
Son bir ay için el ile kontrol: evrodollare
kar-6098 s
kaybı-1959 s
toplam net kar-4139 s
Çok ilginç sonuçlar diğer ff diğer çiftlerini ne olacak ve bazı filtreler yazarsanız.
İyi programcı mq4 yazmak için danışman aranıyor. Oldukça basit, Martin, haber Grafik ile görselleştirme dönemlerin ve geçici (yön), eğilim yasakları belirlemek ile ticaret haber ve belirtilen zamanda yasağı ile iki aktarma türleri.
Performans için makul ödemek için.
Belirtimi için soap Keanu bitirmek.
Lichku içinde yazın.
Vladimir75 tarafından Last edited; 28.11.2010 12: 58.
Bu konudaki değerlendirmeleri: 1 (üye: 0, misafir: 1)