Merhaba Dünya!

Aşağıdaki bilgiler için çok yararlı olacağını düşünüyorum.

Temel kazanç İnternet. Birçok obnaličiku elektronik para için ödeme? I am, Evet. Daha iyi ödeme. Ama basit ve ucuz bir yol bulduk.

(It's free) Payweb ile hesap açtım ve onlardan sipariş debitovuû göster, hangi ile ben olması koşuluyla tam fledged offshore hesabı sadece 42 $ için! Şimdi herhangi bir atm Para çekmek ve o sadece 2 $ için tutarı ne olursa olsun silinmesi için ödeme.

İşte küçük bir örnek, alan ofiste WebMoney çekim oldu. 200 Çekim diyelim $, öncelikle gerekiyor çünkü ı-ebil Asansör dolar ve elektronik para alışverişi bir ders değil banka para değiştirmek! Ben zaten 5 $ kaybettik. Sonraki, görüntü, başka 12 $ ile birleştiğinde kazandırdı bana 200 $, WebMoney çekmek benim 17 $! Yüksek miktarda yüksek komisyon. Bu olduğunu düşünüyorum, ya da 2 kez vebmanâm ya da sipariş ödeme ve atm ardından 2 $ için hiç para çekmek.

Can almak reklam, ama gerçekten kartı almak ve çok memnun.

Kimse ilgi https://payweb.com

----------Added 22.02.2012 16: 24 — — — — — — — — —-önceki ileti 11: 16 17.02.2012 haberi — — — — — — — — — —

Arkadaşım da bir hesap ve kart Payweb için yapmaya karar verdi, o şimdi yeterli tarar ve noter tasdikli rıhtım artık gerekli söylendi. Site ve gerçekten gitti!

Tarife değişikliği var olmuştur, èlektronku, bir mektup aldım "sonucunda kullanımı Puan 36 $ 33 oranında azalma için yıllık ücret (yerine, 42 $ + $ 12 eskisi gibi)! Biz de şimdi komisyon Payweb para tahsil edilecektir dikkatinizi çekmek istiyorum ve doğrudan banka hesabınıza. Sürekli hizmetlerimizi geliştirmek ve bizim hizmetten memnun olduğunuzu umuyorum çalışıyoruz!

----------Added 05.04.2012 13: 30 — — — — — — — — —-önceki mesaj yayınlanan 22.02.2012 17: 24 — — — — — — — — — —

Payweb diğer kullanıcıların hesaplarına fon kolayca aktarabilirsiniz. Olursa olsun ne kadar ödemeleri (arkadaş, akraba ya da iş ortakları) alıcıları vardı, onlar bir hesabınız varsa, onlar anında para Payweb alacaksınız. Payweb ile açılmış bir uluslararası banka kartı varsa onlar Mastercard ile çalışma dünyanın herhangi bir atm para çekebilirsiniz. Bir aktarım yürütmek için gerekli alacaklının kimliği Payweb numara olduğunu.

----------Added 25.04.2012 11: 56 — — — — — — — — —-önceki ileti 13: 30'da 05.04.2012 haberi — — — — — — — — — —

Payweb tavsiye programı, bu Payweb her bir kullanıcı için Payweb bağlantı logged içinde herhangi bir iç işlem için bir komisyon ödeyecek anlamına gelmektedir. Bu şekilde aldığınız parayı etkinlik süresince kullanıcı Payweb bağlantı vardı (ücret usd is currently işlem başına 0,05).