Yazıların birinde açıklandığı gibi geçmiş Terminal yükleyemiyorum neden, o sadece asılı veya sadece orada aslında yaprakları.
Burada dışarı atılmıştır yönergeleri yapın: unzipped dosyayı karşıdan (sınırlandırılmış yerine virgül) sitesinden bir Mt4-servis teklifleri arşiv-Al-genel bakış-seçin Aç-Arap ya da Tamam, ama onlar lüzum-e doğru değil, sadece daha önce vardı teklifler.Ve bir süre tırnak içinde M1 uzun süre (ve onlar için en) MT4 içinde 3-4 gün gerekli.
dürüst olmak gerekirse ben hiç bu kadar aktarılmamış... Ben görünüyor diğer iplik içinde açıklanan komut dosyaları kullanarak konvertiroval... csv dosyasının klasör uzmanlar/dosyaları kopyalama ve çalıştırma komut Dukasa. Ve bunu yapıyor çünkü uzun yordamı kadar beklemeniz gerekir mümkün olduğu büyük dosya... Su kuyusu belki değil virgül ayırıcıları ve noktalı (genellikle için csv formatında). Bir noktalı virgül ayırıcı koymak deneyin
Denedim, yardımcı olmuyor.
Görünüşe göre ben tamamen armless, çalıştı ve csv yükleme yönergeleri burada Tasarım, geliştirme, test, değerlendirme ve optimizasyon sistemleri forex (forex) piyasada ticaret kuralları ama aynı zamanda yayınlanmadı.![]()
Sadece krivovataâ hareket talimatları uygulayın http://Forum.rvdinvestmentgroup.com/forum-2-brokerskaya-Kompaniya-RVD-Markets-Limited/Thread-7093-Real-testirovanie-Platformy-rvdtrader-4-a/page-11.html#post152726
İplik okumak için daha fazla, soru sormak, çok eğer etmedi... ama sadece gerçek yayılır ve sadece tırnak arşiv olsun... ama hepsi sizin yapabilirsiniz... orada okuyun Sadece dün tekrar tekrar bitmiş ve pound ile 2007 yılı öykü var
Tüm teknolojinin ilk neredeyse kusursuz yürütme bitiş Dursun, görmek,
toplanan teklifler alıp
SebastianPerreira (20.12.2011)
ve arşiv güncelleştirilmiş gerçek bağlantılar ilk post"Bu hafta kadar "?
herkes burada mı?
Lütfen tüm çiftler için normal bir hikaye ile rvd gönderin. En az bir dakika.
Bu konudaki değerlendirmeleri: 1 (üye: 0, misafir: 1)