Шановні програмістів, які можуть писати радником безкоштовно.
Шановні програмістів, які можуть писати радником безкоштовно.
Виконати цю роботу.
Хтось виникли проблеми pomomogite писати експерт радник. Перевірено на історії МТС працює досить добре. Тепер ви хочете перевірити...
Зверніться за скріни
Якщо все буде, як ви кажете, є бажаючі
![]()
час (або не), і я буду писати...
![]()
Приятель шукає торгової робот всередині бари в часі з Мартіном.
Хтось може зайняти безкоштовним (або навіть гроші то введіть Ціна, то я буду просити його)...
Якщо ви хочете написати в личку, я розумію, що специфікації, я постараюся хоче.
Спасибі і з новим роком!![]()
Хлопців, допоможіть написати радника, має стратегії, слід автоматизувати роботу![]()
Marusâ123більш детально, ви можете?
від волі не робити, за першим викликом, PBX система є марною тратою часу, більше не возитися з модернізації вільний буде
Цікавий Туреччина, може, деякі експерт буде писати на ньому? http://slil.ru/28946646
ALEXsesІти до Хто буде писати радник безкоштовно? (# 103907)
Шановні товариші!
Хочу запитати радник, який буде супроводжувати індикатор позиції SAR.
Радник слід закрити половину обсягом операції на цій основі (див. малюнок). У вас є 1 багато в ціна покупки (Рубен ' s ТОРГОВОЇ 1.0635SAR немає сигналу купити!). Як ми можемо бачити SAR в цей час в ціну і йде торгів. Перший вказівник миші показує, Свічка, що змінилося в перший раз-тобто, САР, цей сигнал потрібно використовувати Щоб закрити половину того, скажімо за ціною і зупинки перевести 1.0668 на рівні 20-30 пунктів з поточної ціни (червоний хрестик (1.0648 наприклад)). У нас є ще один 0,5 багато. Якщо ціна йде вгору, а не працює безкоштовні втрата SL-1, наступний половиною вже від 0,5 багато буде закрита після наступного сигналу SAR близько 1.0761 (Стрілка 2). Тут ми знову перевести на n точок. і так далі, поки ви є багато або не працює наступного SL
Параметрами індикатора і кількість елементів, які можуть переходити із поточної ціни переміщення stoploss настроювання сценарію
![]()
Останній раз редагувався Jorjik; 27.05.2010 в 16: 03.
Ви поділяєте стратегія тут, і програмістів будуть вже дивитися якщо хто буде зацікавлений, писати. І якщо ви не хочете, щоб поширювати ідеї, кинути в личку.Повідомлення від Маруся123
![]()
Останній раз редагувався cmillion; на 12.06.2010 18: 07.
Допомога, кого-то гвинти èkspu розширеного фільтра, індикатор вікна, що б BOT Murray почався відкритих позицій лише як індикатор показав екстремуму проблема, як індикатор змінної параметрів залишилися http://www.sharemania.ru/0116834.Повідомлення від cmillion
Остання редакція подарунковий Озон електронному вигляді; 26.06.2010 в 10: 44.
Хто буде писати радник безкоштовно?
Роботи тільки в личку.
Перевірив вручну за останній місяць: evrodollare
ПП прибутку-6098
втрата-1959 рр
Всього чистий прибуток-4139 особа
Дуже цікаві, що результати будуть на інші FF на інших пар, і якщо ввести в деяких фільтрів.
Шукаєте хороший програміст mq4 написати радник. Досить просто, Мартін, з заборону торгівлі у новинах і зазначений час, з двох типів перекидання визначити тенденції (напрямку), з візуалізації періодів і тимчасові заборони Новини на діаграмі.
За доступну плату для виконання.
Специфікація закінчити Кіану МИЛО.
Пишіть в личку.
Останній раз редагувався Vladimir75; на 28.11.2010 12: 58.
Відгуки на цю тему: 1 (членів: 0, гостей: 1)