Розробників Шановні! Я прошу вашої допомоги!
Вкладення 1611
Після того, як він зрозумів, що торгівля на Форекс руки у мене немає достатньо якостей, необхідних для трейдера, щоб звернутися за порадою. Я намагався багато-слава Богу, вони достатньо.
Тепер gonâû оновлений термінаторів. Він поклав додаткових світло, вони теж в архіві. Не otmahivajtes′ відразу. Термінатор можуть одного дня našlepat′ від 30 до 80% від депозиту а також може об'єднати всіх на годину, що штовхає жорсткі маєтки. З цієї нагоди я прийшла ідея, може бути, ви можете допомогти нам перевести його в реальність.
Щоб уникнути осушення депозиту, потрібно буде додати можливість догляд позиції мінус певну кількість елементів встановити lokirovočnoj ставки. Вигідне положення досягти певних dolivat′ прибуток. Тобто, є прибуток прийняти такий порядок. Таким чином, ви можете ходити протягом декількох годин на кінець ціна. І ще, як Термінатор віртуальний приймати прибуток, зупинити втрати і трейлінг-стоп.
Може бути деякі з цих функцій для Термінатор, я вже існує, просто я-profane дихотомії в MetaEditor програмі і не зміг знайти їх. Будь ласка, допоможіть, якщо можете знайти час.