+ Відповісти на тему
Сторінка 1 з 2 1 2 ОновленоПоследняя
Результати 1-15 з 21
  1. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Адреса
    Тут і зараз
    Повідомлення
    12
    Поблагодарили (є)
    2
    Отримані завдяки: 4 (повідомлення: 3).
    Моє велике здивування знайшов на розділ форуму РВД, або принаймні відділення присвячено для новачків. Я відкрив у спеціально для трейдерів і інвесторів, які не так багато, що досвід роботи на Forex, але є велике бажання вчитися і практикувати, отримання нової інформації. Просимо досвідчених трейдерів та інвесторів розглянути поблажливі до вас, які здаються звичайним явищем, і іноді заглянути в цей потік щоб виховувати молодих.

2. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Повідомлення
    15
    Поблагодарили (є)
    0
    Отримав, спасибо: 2 (повідомлення: 2).
    Ось перше питання. Особисто я зацікавлений у торгівлі з радників. Як відповідні, для початківців і радник, який купив краще: всі повідомити, як добре, або ви писали (програмісти написати в порядку). За умови, що досвід торгівлі "ручками" протягом декількох місяців вже доступні.)) Тому що новачки звичайно відправити "ручками" продається.))

3. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Повідомлення
    6
    Поблагодарили (є)
    3
    Отримав, спасибо: 0 (повідомлення: 0).
    І ручками ви демо торгуються?

4. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Адреса
    Тут і зараз
    Повідомлення
    12
    Поблагодарили (є)
    2
    Цитата Повідомлення від Eshwar Посмотреть сообщение
    Ось перше питання. Особисто я зацікавлений у торгівлі з радників. Як відповідні, для початківців і радник, який купив краще: всі повідомити, як добре, або ви писали (програмісти написати в порядку). За умови, що досвід торгівлі "ручками" протягом декількох місяців вже доступні.)) Тому що новачки звичайно відправити "ручками" продається.))
    Цитата Повідомлення від Врединко Посмотреть сообщение
    І ручками ви демо торгуються?
    Так, питання виникло на демо або реальний рахунок ви торгуються, принаймні mikrosčëte. Є дуже велика різниця в психології торгівлі повітря (демо) і реальні працювати з реальними грошима. Якщо у вас вже є певний досвід роботи, розроблені деякі стратегії радник, вам більше не потрібні. Успішно (Ну, відносно добрероботи мають дві категорії). Більшість новачків, навіть без досвіду на демо, візьміть готових радників і деякий час вони торгують. Але готовий відповісти, радник з питань для світового ринку зміни та злиття, рано чи пізно і в більшості випадків несподівано приніс на 3-4% на тиждень і раптом все більше. Особливо це гріх кожен вільний graali введіть Ilanov та Іже з ними на основі Мартін. І люди, які мають великий досвід у ринку і свою власну стратегію, працював з історії та реальність, або написати радник або є мізки. З цього досвіду, вони можуть впевнені, що їх стратегія радник не sol′ët все в перший тиждень і будь-які раптові зміни на ринок або впливу Новини вони можна легко настроїти вручну.

5. 2 користувачі сказати спасибі статус за цей пост:

Врединко (30.01.2012), Татьяна Ивановна (27.01.2012)

6. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Повідомлення
    15
    Поблагодарили (є)
    0
    На ст... триватиме до suûs′. Таким чином не потрібен радник? Або ви хочете писати порядку не ризикувати з ready? Злиття не хочу.
    Цитата Повідомлення від Status Посмотреть сообщение
    Крім того, будь-які раптові зміни на ринку або впливу Новини вони можна легко настроїти вручну.
    Тут, потім, це інше питання: торгівля на новини, новачок це не світить? Ніколи б не подумав що Новини буде впливати на роботу в радник.

7. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Повідомлення
    6
    Поблагодарили (є)
    3
    торговля по новостям новичку тоже не светит?
    В принципі, світить))) вашу роботу з новинами буде визначатися вашого транспортного ЗАСОБУ. Якщо ви торгуєте, intradej, unaccounted-for частинок новини ви може показати характер (я б рекомендував ногу, в kratkosroke).
    новости могут как-то повлиять на работу советника
    Добре, якщо закриття угоди за раптової Ціна рух протилежної це, як я розумію

8. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Повідомлення
    6
    Поблагодарили (є)
    2
    Отримав, спасибо: 1 (повідомлення: 1).
    І у мене є питання, що валюти пара новачок, краще, щоб розпочати роботу?

9. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Повідомлення
    6
    Поблагодарили (є)
    3
    Чесно кажучи, це легше повідомити, що не працює. Наприклад, загальноприйнятих "комплекс" пара: GBP/USD, USD/JPY. Виберіть валютних пар, я рекомендую poanalizirovat′ графіка цієї пари в різні періоди часу і оцінити характер руху і волатильність fit вашого транспортного ЗАСОБУ (або принаймні пристрасті і особливості характеру).

10. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Повідомлення
    15
    Поблагодарили (є)
    0
    В принципі, світить))) вашу роботу з новинами буде визначатися вашого транспортного ЗАСОБУ. Якщо ви торгуєте, intradej, unaccounted-for частинок новини ви може показати характер (я б рекомендував ногу, в kratkosroke).
    Це так. Торгівля Новини intradej, я не рекомендую, тому що він є збитковим.
    Добре, якщо закриття угоди за раптової Ціна рух протилежної це, як я розумію
    І якщо руки, щоб закрити справу збиткових?

Татьяна Ивановна
    Найбільш популярні EUR/USD, він отримує як приклад література... Особисто я знаходжу ці приклади важко відповідають інші пари, вони ведуть себе по-різному.

11. 1 користувач сказав Дякую Eshwar за цей пост:

12. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Повідомлення
    6
    Поблагодарили (є)
    3
    І якщо руки, щоб закрити справу збиткових?
    Звичайно, може і повинна бути. особливо, якщо до спадів, де мм робить його закриття угоди. Покупця про вплив новини про роботу з радник.

13. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Адреса
    Тут і зараз
    Повідомлення
    12
    Поблагодарили (є)
    2
    Цитата Повідомлення від Татьяна Ивановна Посмотреть сообщение
    У деяких випадках найкращі результати приносить одна пара, будь-які інші. Все залежить від forex торгові стратегії. Даремно ви в змові з метою intradej. І новачкові може активно pipsovat′, ви можете просто вибрати передбачуваним пари з високою амплітуди Ціна руху. GBP/USD-великої амплітуди і її поведінка часто не відповідає результатів технічної експертизи, зважених середньострокових стратегії, не підходить для pipsovki просто право. CHF/JPY-так що непередбачувані пара, яка може бути використана тільки для pipsovki. EUR/CHF-часто листи у квартирі, ви можете чекати місяці, тенденції і залишається тільки pipsovat′. для інших пар, вибір стратегії на основі як технічний аналіз, як магія. До найбільш передбачуваним AUD/USD, NZD/USD, USD/CHF та USD/CAD. І ось EUR/USD, я б не рекомендував на недосвідчених трейдер занадто багато помилок.

14. 1 користувач сказав спасибі статус за цей пост:

Врединко (02.02.2012)

15. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Повідомлення
    6
    Поблагодарили (є)
    2
    як я розумію, новачок є краще почати з короткий продаж?

16. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Адреса
    Росія
    Повідомлення
    4
    Поблагодарили (є)
    1
    Знайомі порадили йти до vnikaû на ринку Форекс, PAMM інвестування. Чи могли б Ви рекомендувати ресурс для вивчення системи PAMM?

17. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Адреса
    Тут і зараз
    Повідомлення
    12
    Поблагодарили (є)
    2
    Цитата Повідомлення від Дмитрий Посмотреть сообщение
    Знайомі порадили йти до vnikaû на ринку Форекс, PAMM інвестування. Чи могли б Ви рекомендувати ресурс для вивчення системи PAMM?
    Загальні відомості про PAMM системи на офіційному сайті РВД ринків. Існує хороший вибір детальний статті про інвестування в PAMM-рахунок і Заява на відкриття рахунку в РВД.

----------Додали в 11: 55 — — — — — — — — —-попереднього повідомлення було Опубліковано в 11: 42 — — — — — — — — — —

Цитата Повідомлення від Татьяна Ивановна Посмотреть сообщение
    як я розумію, новачок є краще почати з короткий продаж?
    Новачок є краще почати з читання книг і статей на ForexЯкщо теорія серйозно, трейдер повинен в певної кількості, але потім потрібно практики в демо з боків з PAMMami. Дмитро є досить право там немає досвіду інвестування в PAMM-рахунків і аналізує поведінку біржі реальні гроші. А про kratkosroka так, можливо, краще почати з intradeâ, якщо тільки для роботи з технічного боку торгівлі, послідовність дій.

18. 1 користувач сказав спасибі статус за цей пост:

Дмитрий (08.02.2012)

19. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Повідомлення
    6
    Поблагодарили (є)
    2
    Ну про книжки і статті зрозуміло кожен день, присвятити кілька годин. Це було б гарною ідеєю, щоб створити резервну копію теорії.

Інформація про тему

Користувач Перегляд цієї теми

Відгуки на цю тему: 1 (членів: 0, гостей: 1)

Мітки на цю тему

Ваші права

• Ви не можу створити нову тему
  • Ви не можу Відповідь до теми
  • Ви не можу швидше вкладення
  • Ви не можу редагувати ваші повідомлення
Яндекс.Метрика