Привіт, народ!

Я думаю, що інформація, випливає, що буде корисним для багатьох.

Мій основний заробіток в Інтернеті. Ви багато платити за obnaličiku електронних грошей? Я, так. Підвищення заробітної плати. Але я знайшов простий і дешевий спосіб.

Я відкрив рахунок Payweb (це безкоштовно) і наказав їх debitovuû карта, з яким я представив повний повноцінний офшорні рахунку для тільки $ 42! Тепер я знімати гроші в будь-якому Банкоматі і платити за це тільки $ 2 для видалення незалежно від суми.

Ось невеликий приклад, я знімав поля Office WebMoney. Скажімо, я знімав 200 $, по-перше, потрібно змінити гроші, тому що я не могла підняти долара, і звичайно в електронна валюта обменник не Банк! Я вже втратили $ 5. Наступний, дисплей, ще один 12 $, у поєднанні з заробив мені $ 200, WebMoney зняти мій 17 $! Чим вище сума, тим вище комісії. Що думають, або 2 рази платити vebmanâm або замовити картку і зняти гроші з Банкомату, то коли-небудь за $ 2.

Можна прийняти це реклама, але я дійсно скористатися карти і дуже задоволені.

Всі особи, зацікавлені https://payweb.com

----------Додано 22.02.2012 в 16: 24 — — — — — — — — —-попереднього повідомлення було Опубліковано 17.02.2012 в 11: 16 — — — — — — — — — —

Мій друг вирішив також зробити обліковий запис і картки до Payweb, йому сказали, що зараз досить сканує та нотаріально доків більше не потрібні. Пішов на їхній сайт і дійсно!

Я отримав листа на èlektronku, що там було зміни в тарифи, "з щорічну плату за використання оцінка на 33% до $ 36 (замість того, $ 42 + $ 12, як раніше)! Ми також хотіли б звернути вашу увагу, що тепер комісія стягується немає грошей, Payweb і безпосередньо зі свого банківського рахунку. Ми постійно працюємо, щоб покращити наші послуги і сподіваюся, що ви задоволені нашим сервісом!

----------05.04.2012 В додано 13: 30 — — — — — — — — —-попереднього повідомлення було Опубліковано 22.02.2012, в 17: 24 — — — — — — — — — —

Ви легко можете переказати кошти на облікові записи інших користувачів Payweb. Не важливо, наскільки далеко були одержувачів платежів (ваших друзів, родичів або партнерів з бізнесу), якщо вони мають обліковий запис, вони будуть отримувати гроші Payweb миттєво. Якщо вони є міжнародної платіжної картки, що відкривається з Payweb, вони можуть знімати готівку в будь-якому Банкоматі світу, що працюють з Mastercard. Можливість здійснювати переказ є необхідні одержувач ID Payweb номер.

----------Додано 25.04.2012 в 11: 56 — — — — — — — — —-попереднього повідомлення було опубліковано 05.04.2012, в 13: 30 — — — — — — — — — —

На Payweb реферальная програма, це означає, що Payweb будуть платити вам комісію для будь-якого внутрішнього транзакції, кожен користувач увійшов до вашого посилання Payweb. Таким чином, ви отримаєте гроші протягом усієї своєї діяльності користувач мав Payweb посилання (в даний час винагороди є USD 0,05 за одну транзакцію).