Чому я не можу завантажити історія в терміналі, як описано в одному з постів, це просто висить або залишає тільки те, що є.
Виконайте інструкції, викладених тут: відкрити Mt4-сервіс Цитати Архів імпорту огляд вибрати unzipped файл завантажено із сайту (поставте з розділенням комами)-повішеним або OK, але вони повинні не тільки цитати, які були до цього.І терміни необхідно котирування в M1 для тривалого періоду (і в більшості вони) в МТ4 3-4 днів.
Чесно кажучи я перебуваю не імпортуються все так... Я konvertiroval за допомогою сценаріїв, описані в інший потік, здається... скопіюйте файл csv у експертів папки/файли і запуск сценарію Dukasa. І так, як ви це робите, це можливо, що потрібно чекати довго до процедури, оскільки файл величезний... Ну, може бути не кома розділювачі і крапка з комою (зазвичай для формату csv). Спробуйте з комою розділювач, покласти в
Спробував, не допоможе.
Мабуть, я повністю armless, як спробував і csv завантажити інструкції тут Правила для дизайн, розробка, випробування, оцінка та оптимізація торгівельних систем на ринку Форекс (FOREX) але також не Опубліковано.![]()
Ось інструкції, я діяв лише krivovataâ http://Forum.rvdinvestmentgroup.com/forum-2-brokerskaya-kompaniya-rvd-Markets-Limited/Thread-7093-Real-testirovanie-platformy-rvdtrader-4-a/Page-11.HTML#post152726
Існує більше читати потік, я задати питання, я теж не ви... але я був просто реальні розвороти і не просто отримати котирування архіву... але це все, що ви можете зробити... читати там... Я тільки вчора знову знову має зробити і отримала історія фунт з 2007 року
Все, що ви бачите, не кажучи вже закінчити першу майже бездоганно виконання технології, сам
і отримувати агрегованих цитати
SebastianPerreira (20.12.2011)
і архіви Останні реальні посилання в перший пост"до цього тижня "?
є хто-небудь тут?
Будь ласка, надсилайте нормальну історію з РВД для всіх пар. Принаймні одну хвилину.
Відгуки на цю тему: 1 (членів: 0, гостей: 1)