Результати опитування: РВД трейдер 4 терміналі:

Проголосували
19. Ви не голосувати у цьому опитуванні
  • Комп'ютер суден сильно оптимізувати Асамблеї

3 15.79 %
  • Серйозно, ви повинні розмістити ваші скрипти суден окремо на сайті

3 15.79 %
  • Є немає коментарів

13 68.42 %
+ Відповісти на тему
Сторінка 7 з 10 ПерваяПерший ... 5 6 7 8 9 ... ОновленоПоследняя
Результати 91-105 з 142
  1. РВД співзасновник
    Репутацію:
    41  = + 41 − 0

Адреса
    Кіпр, Пафос
    Повідомлення
    998
    Поблагодарили (є)
    1
    Отримані завдяки: 93 (повідомлення: 52).
    Спасибо ŝas виправити

2. Новачок
    Репутацію:
    0  = + 0 − 0

Адреса
    Odessa
    Повідомлення
    13
    Поблагодарили (є)
    0
    Отримав, спасибо: 0 (повідомлення: 0).
    Дякуємо за поради. Очистити відділення metakvot, не допоможе. Покласти терміналу в порожній ВПС, така ж ситуація. Два GBP/CHF. Існує ще одна думка?

3. РВД співзасновник
    Репутацію:
    41  = + 41 − 0

Адреса
    Кіпр, Пафос
    Повідомлення
    998
    Поблагодарили (є)
    1
    Отримані завдяки: 93 (повідомлення: 52).
    Я не зрозумів, що це проблема
    і на демо і реальні перевірив
    набір it off (Підказка) для кожної пари відповідає назві

4. Новачок
    Репутацію:
    9  = + 9 − 0

Адреса
    Каир
    Повідомлення
    29
    Поблагодарили (є)
    1
    Прошу! Сталася помилка, у завантаження терміналу історії цитати на W1 графік EUR/USD пара. Видаляти файли в папки.. hst.RVDTrader 4/Історія/RVDMarkets/реальний-, а саме EURUSD10080.hst (видалення інших файлів на цьому пара hst) нічого не змінить. sbivaetsâ Щотижневий розклад і показує рівна лінія і періоди часу не відповідають TF W1 і розділити кожні 30 хв, плюс, показує історія пари AUDUSD замість того, щоб EURUSD. Видалити файли історії котирування та AUDUSD, пара EURUSD, але термінал знову отримує помилкові щотижневому розкладі. Нижче я дам скріншоти. Наприклад, Ось скріншот графіки на FF H4 і помилкові графік FF W1.
    eurusd-h4-gifeurusd-w1-gif

допоможе позбавитися від помилка графа W1 котирування завантажений правильно. Це сталося в кінці минулого тижня. Зміни показників, "шаблони це не працює, історія валютної пари EURUSD на діаграмі W1 досі і помилково завантажений в терміналі. Я хотів би бути вдячний, якщо я можу допомогти вам на те, як позбавитися від цієї проблеми без перевстановлення термінал, тому, що термінал настроєно "на" і зробити це абсолютно неможливо.

5. Місцеві
    Репутацію:
    7  = + 7 − 0

Адреса
    України; Запорізькій області; М. Запоріжжя
    Повідомлення
    239
    Поблагодарили (є)
    2
    Отримані завдяки: 10 (посади: 10).
    Цитата Повідомлення від Understanding Посмотреть сообщение
    Прошу! Сталася помилка, у завантаження терміналу історії цитати на W1 графік EUR/USD пара. Видаляти файли в папки.. hst.RVDTrader 4/Історія/RVDMarkets/реальний-, а саме EURUSD10080.hst (видалення інших файлів на цьому пара hst) нічого не змінить. sbivaetsâ Щотижневий розклад і показує рівна лінія і періоди часу не відповідають TF W1 і розділити кожні 30 хв, плюс, показує історія пари AUDUSD замість того, щоб EURUSD. Видалити файли історії котирування та AUDUSD, пара EURUSD, але термінал знову отримує помилкові щотижневому розкладі. Нижче я дам скріншоти. Наприклад, Ось скріншот графіки на FF H4 і помилкові графік FF W1.
    2000 вкладенняВкладення 2001

допоможе позбавитися від помилка графа W1 котирування завантажений правильно. Це сталося в кінці минулого тижня. Зміни показників, "шаблони це не працює, історія валютної пари EURUSD на діаграмі W1 досі і помилково завантажений в терміналі. Я хотів би бути вдячний, якщо я можу допомогти вам на те, як позбавитися від цієї проблеми без перевстановлення термінал, тому, що термінал настроєно "на" і зробити це абсолютно неможливо.
    Перейти до служби Цитати Архів і там podčist′ історії та завантажити новий... Не знаю. Чому такі tamfrejmy? Це той час pnedel′nikam закритий/pereotkrylsâ і знову працювати!?

6. Новачок
    Репутацію:
    9  = + 9 − 0

Адреса
    Каир
    Повідомлення
    29
    Поблагодарили (є)
    1
    Цитата Повідомлення від dimeon Посмотреть сообщение
    Перейти до служби Цитати Архів і там podčist′ історії та завантажити новий...

dimeon
    Цитати Архів > Сервіс, ви можете завантажити історія MetaQuotes (принаймні, так говорить вікна перед завантаженням історії котирування), і мені потрібно деякі історії з РВД.

Не знаю. Чому такі tamfrejmy? Це той час pnedel′nikam закритий/pereotkrylsâ і знову працювати!?
    Для аналізу ви повинні переглянути всі FF, незалежно від в який планується торгівлі.

7. Місцеві
    Репутацію:
    7  = + 7 − 0

Адреса
    України; Запорізькій області; М. Запоріжжя
    Повідомлення
    239
    Поблагодарили (є)
    2
    Отримані завдяки: 10 (посади: 10).

dimeon
    Цитати Архів > Сервіс, ви можете завантажити історія MetaQuotes (принаймні, так говорить вікна перед завантаженням історії котирування), і мені потрібно деякі історії з РВД.
    Я роблю, ви не спілкуватися з вами там zakačival, з історії. Замість того, щоб просто видалити. Завантажити історія може і стискаючи її ДОДОМУ натисніть на клавіатурі.

Для аналізу ви повинні переглянути всі FF, незалежно від в який планується торгівлі.
    Я не буду дивитися... тільки на М1. Ось результат.
    ОНІКС ТОРГІВЛІ.NET

8. Новачок
    Репутацію:
    9  = + 9 − 0

Адреса
    Каир
    Повідомлення
    29
    Поблагодарили (є)
    1
    dimeon, видалені і завантажили завантажені помилково Останній цитатою з парою EURUSD і попередній 1222 з пари AUDUSD. Присягаюся, помилка відбувається помилка на серверах.

Молодці, відмінний результат), я вважаю, це більш складно... Існує надія для вдосконалення.

9. Адміністратор
    Репутацію:
    13  = + 13 − 0

Повідомлення
    440
    Поблагодарили (є)
    5
    Отримані завдяки: 108 (повідомлення: 77).
    Немає помилок на сервери... Я думаю, ви повинні очищення реєстру...

10. Новачок
    Репутацію:
    9  = + 9 − 0

Адреса
    Каир
    Повідомлення
    29
    Поблагодарили (є)
    1
    РВД ТМу відділенні консультувати і що варіант для очищення реєстру, так що термінал була ця помилка? Комп'ютер користувача з 2000 року, реєстру, не знаю, на серце, але де є знаю помилки, пов'язані з реєстром і не відрізняються. У на ще не зробили, така, що ні дата була неправильно відображатися щотижневі котирування історії в 1 пара і у всіх інших, щоб відобразити належним чином. Загалом, можна не може зашкодити чистого реєстру. Лапи взяти доведено (CCleaner, мудрий реєстр екологічно чистих), видалення, контролювати вручну, так що шкоди є 100%. Помилка десь у в ini файли, термінал і вони зашифровані: / Так що повинні піднятися на свіжі термінал. Або ви можете якимось чином вирішити цю проблему? Минулого тижня відображається правильно, але всі попередні шоу з пари AUDUSD.

11. Адміністратор
    Репутацію:
    13  = + 13 − 0

Повідомлення
    440
    Поблагодарили (є)
    5
    Отримані завдяки: 108 (повідомлення: 77).
    Ну, просто не допомагають, очисники лише зовсім встановити...

12. Новачок
    Репутацію:
    9  = + 9 − 0

Адреса
    Каир
    Повідомлення
    29
    Поблагодарили (є)
    1
    Будь ласка, перевірте терміналу. Інсталюйте на чисте ОС і Віртуальна машина ефекту не змінюється. Введіть 184.173.190.218: 443, без змін. Термінал працює, але тиждень графіки для EURUSD залишається таких як на скріншоті, навіть на термінал з defoltnymi параметри. Windows XP SP3 і слово, також ту ж ОС. Я дійсно сподіваюся, що це упущення будуть виправлені.

13. Супер Модератор
    Репутацію:
    4  = + 4 − 0

Повідомлення
    130
    Поблагодарили (є)
    0
    Спасибі, що отримав: 27 (повідомлення: 23).
    Будь ласка, перевірте терміналу. Інсталюйте на чисте ОС і Віртуальна машина ефекту не змінюється. Введіть 184.173.190.218: 443, без змін. Термінал працює, але тиждень графіки для EURUSD залишається таких як на скріншоті, навіть на термінал з defoltnymi параметри. Windows XP SP3 і слово, також ту ж ОС. Я дійсно сподіваюся, що це упущення будуть виправлені.
    Доброго дня!

Уважно спостерігав. Справді, там були проблеми на нашому боці. Буде приймати рішення про терміни, але ви не можете перенаправити.

14. Супер Модератор
    Репутацію:
    4  = + 4 − 0

Повідомлення
    130
    Поблагодарили (є)
    0
    Спасибі, що отримав: 27 (повідомлення: 23).
    Відображення розклад тиждень літ проблема вирішена. З сьогоднішнього дня має відображатися неправильно.

15. Місцеві
    Репутацію:
    6  = + 7 − 1

Адреса
    Україна
    Повідомлення
    175
    Поблагодарили (є)
    20
    Отримані завдяки: 6 (повідомлення: 5).
    не вдається відкрити демо-рахунок для перевірки інтегралу...
    Коли ви відкриваєте демо-рахунку, стандартні позначення, без Суфікс "я" допомогти мені зрозуміти....

Інформація про тему

Користувач Перегляд цієї теми

Відгуки на цю тему: 2 (членів: 0, гостей: 2)

Ваші права

• Ви не можу створити нову тему
  • Ви не можу Відповідь до теми
  • Ви не можу швидше вкладення
  • Ви не можу редагувати ваші повідомлення
Яндекс.Метрика