Спасибо ŝas виправити
Комп'ютер суден сильно оптимізувати Асамблеї
Серйозно, ви повинні розмістити ваші скрипти суден окремо на сайті
Є немає коментарів
Спасибо ŝas виправити
Дякуємо за поради. Очистити відділення metakvot, не допоможе. Покласти терміналу в порожній ВПС, така ж ситуація. Два GBP/CHF. Існує ще одна думка?
Я не зрозумів, що це проблема
і на демо і реальні перевірив
набір it off (Підказка) для кожної пари відповідає назві
Прошу! Сталася помилка, у завантаження терміналу історії цитати на W1 графік EUR/USD пара. Видаляти файли в папки.. hst.RVDTrader 4/Історія/RVDMarkets/реальний-, а саме EURUSD10080.hst (видалення інших файлів на цьому пара hst) нічого не змінить. sbivaetsâ Щотижневий розклад і показує рівна лінія і періоди часу не відповідають TF W1 і розділити кожні 30 хв, плюс, показує історія пари AUDUSD замість того, щоб EURUSD. Видалити файли історії котирування та AUDUSD, пара EURUSD, але термінал знову отримує помилкові щотижневому розкладі. Нижче я дам скріншоти. Наприклад, Ось скріншот графіки на FF H4 і помилкові графік FF W1.
допоможе позбавитися від помилка графа W1 котирування завантажений правильно. Це сталося в кінці минулого тижня. Зміни показників, "шаблони це не працює, історія валютної пари EURUSD на діаграмі W1 досі і помилково завантажений в терміналі. Я хотів би бути вдячний, якщо я можу допомогти вам на те, як позбавитися від цієї проблеми без перевстановлення термінал, тому, що термінал настроєно "на" і зробити це абсолютно неможливо.
dimeonЦитати Архів > Сервіс, ви можете завантажити історія MetaQuotes (принаймні, так говорить вікна перед завантаженням історії котирування), і мені потрібно деякі історії з РВД.
Для аналізу ви повинні переглянути всі FF, незалежно від в який планується торгівлі.Не знаю. Чому такі tamfrejmy? Це той час pnedel′nikam закритий/pereotkrylsâ і знову працювати!?
Я роблю, ви не спілкуватися з вами там zakačival, з історії. Замість того, щоб просто видалити. Завантажити історія може і стискаючи її ДОДОМУ натисніть на клавіатурі.
Я не буду дивитися... тільки на М1. Ось результат.
ОНІКС ТОРГІВЛІ.NET
dimeon, видалені і завантажили завантажені помилковоОстанній цитатою з парою EURUSD і попередній 1222 з пари AUDUSD. Присягаюся, помилка відбувається помилка на серверах.
Молодці, відмінний результат), я вважаю, це більш складно... Існує надія для вдосконалення.
Немає помилок на сервери... Я думаю, ви повинні очищення реєстру...
РВД ТМу відділенні консультувати і що варіант для очищення реєстру, так що термінал була ця помилка? Комп'ютер користувача з 2000 року, реєстру, не знаю, на серце, але де є знаю помилки, пов'язані з реєстром і не відрізняються. У на ще не зробили, така, що ні дата була неправильно відображатися щотижневі котирування історії в 1 пара і у всіх інших, щоб відобразити належним чином. Загалом, можна не може зашкодити чистого реєстру. Лапи взяти доведено (CCleaner, мудрий реєстр екологічно чистих), видалення, контролювати вручну, так що шкоди є 100%. Помилка десь у в ini файли, термінал і вони зашифровані: / Так що повинні піднятися на свіжі термінал. Або ви можете якимось чином вирішити цю проблему? Минулого тижня відображається правильно, але всі попередні шоу з пари AUDUSD.
Ну, просто не допомагають, очисники лише зовсім встановити...
Будь ласка, перевірте терміналу. Інсталюйте на чисте ОС і Віртуальна машина ефекту не змінюється. Введіть 184.173.190.218: 443, без змін. Термінал працює, але тиждень графіки для EURUSD залишається таких як на скріншоті, навіть на термінал з defoltnymi параметри. Windows XP SP3 і слово, також ту ж ОС. Я дійсно сподіваюся, що це упущення будуть виправлені.
Відображення розклад тиждень літ проблема вирішена. З сьогоднішнього дня має відображатися неправильно.
не вдається відкрити демо-рахунок для перевірки інтегралу...
Коли ви відкриваєте демо-рахунку, стандартні позначення, без Суфікс "я" допомогти мені зрозуміти....
Відгуки на цю тему: 2 (членів: 0, гостей: 2)