Всі здорові!
Хто-небудь радник Ірис FX.
На посилання випробування Forex миру армії, майже півроку. Низький осідання і гідною прибутковість.
Розклад:![]()
Всі здорові!
Хто-небудь радник Ірис FX.
На посилання випробування Forex миру армії, майже півроку. Низький осідання і гідною прибутковість.
Розклад:![]()
FeserЦе дискусія на Дайк, або пошуку? Якщо пошук, до відповідного відділення писати, і якщо обговорення, дискусія зазвичай виявляється topikpaster.
ОК, будь-якої спільної нижче.
Пара: Євро
TF: стратегія 1 і 2-H1, H4-3 стратегії.
З. Й. Trek потребує лікування.
Ось lečennyj. Але не хоче працювати в Альпарі мікро Real Madrid. Може хтось говорить вам, чому?
igor2 (24.05.2011), Это_не_медведь (27.05.2011)
ВАКУ мене на FHDD на демо-Версія мм від моєї резервного копіювання робіт.
У мене є класичним демо в Альпарі також робіт. І ось мікро не хочу padla!![]()
На мій тестер пише 2011.04.30 16: 12: 03 2011.02.16 10: 27 IrisFx_EA EURUSD, H1: OrderSend помилка 4107 і 2011.04.30: 16: 12: 03 2011.02.16 10: 27 IrisFx_EA EURUSD, H1: Неприпустимий takeprofit для OrderSend функції
Скажіть в чому може бути проблема?
Тут я про те ж саме!![]()
Швидше за все, є проблема з точністю звітності. В Альпарі була жарт, що, замість того, 4-й десяткового пішов з 8-n кішок. Ви можете спробувати нормалізувати значень попередньо змінні і функції, які включають Ціна (запитати ціну, ставку ціни, OrderOpenPrice () — OrderStopLoss () (OrderTakeProfit),...)
NormalizeToDouble (змінна цифр) і т. д.
До речі, інші DC в реалі намагався кого-то запускати СОВА?
Спасибі за пояснення, але як це зробити?
ВАКабо, якщо ви розумієте або mukle progerov-запиту пошуку. Я не до цих пір.
FeserЯ мовчав, з 4 символів, під час al′parâh 5 символів за секунду. Крім того, не було ніяких угод, не там не було, я люблю dvižuhu, сірі волосся і оргазм, тому відкликав випробування (і Альпах і insty)
Є сови, що продають все частішеі не було ніяких угод
Відгуки на цю тему: 1 (членів: 0, гостей: 1)