() Злиття в незнайомій радник ще простіше, приклади, з популярних)
() Злиття в незнайомій радник ще простіше, приклади, з популярних)
Ну якщо ви безпосередньо на реальні vešaeš′ жахливо, це ваша проблема)))))
не вводьте глибше) чим далі ви йдете, тим більше я розумію, що ви на землі, менш ніж через рік)))
Просто цікаво, як багато радників, які можна розбити, перш ніж ви розумієте, як вони працюють і лояльності.
Про "жахливий"-питання. Ви можете об'єднати і широко розрекламований радника, якщо він не відповідає TC.)) Чи не так?
Коли в хвалену?)))
Ви маєте право vešaeš′ розкручений?))
Так, деякі з радником Пентагону або на Баффет, у мене ще для перевірки я не отримав))
Так, ні, довелося дивитися як повісити "" залізної"доведено,", "робота". Навіть випробування в дусі доброї волі. І це все гладко в тестовому режимі. Але реальна посилання не займається. Або ТЗ не виправдовує себе. І потім власник скаржився:, скажімо, сліватор (говорити про неї була, до речі). І новий дивитися і пішов тріщини. Тому цікаво як довго ви можете піти і hack)), це не простіше просто замовити.
Баффет, але це здорово) Ržët, можливо?)) Як-то мене скрипт з групи жито))
Олово) Ілан) Мартіні moločniki, який є 1-2 місяці щось чув про Форекс)
іноді не добре для kodingu TSki, такі, як наприклад, графічний аналіз, або торгівлі для необов'язкових рівнів, тому...
Ви nag і NAG.не заздрю....
І я думаю: Олово. Ну, з Мартін, поставити роботу і дядько і навіть є. Однак, я робити зовсім не цікаво. Як і параметри.
Тим не менш, мої скромні людина не причина, щоб говорити в цій темі.))
Якщо хтось ще, може бути, розповісти радник рубати краще не витрачати гроші на його написання.
взломайте уже этот профит мейкер, и протесте его, чтоб не выпендривался что он прибыльный...в соседней ветке рекламирует, по всем форумам постит....
Вітаю!
Хтось може допомогти з це диво. Я був би вдячний. Заздалегідь дякую.
indikator.rar
Відгуки на цю тему: 1 (членів: 0, гостей: 1)